Pompa de Tencuit

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre
Pompa de Tencuit - Set Snec Mixer 3 32 L 30 buc
-2250 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 30 buc EUROPRO 4
-4350 Lei

Set Snec 30 buc EUROPRO 4

17.400,00Lei 13.050,00 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 12 buc EUROPRO 4
-1392 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 6 buc EUROPRO 4
-522 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 12 buc EUROPRO 3
-1392 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec Mixer 3 32 L 6 buc
-522 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 30 buc EUROPRO 2
-4350 Lei

Set Snec 30 buc EUROPRO 2

17.400,00Lei 13.050,00 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 12 buc EUROPRO 2
-1392 Lei
Pompa de Tencuit - Set Snec 6 buc EUROPRO 2
-522 Lei
Pompa de Tencuit - Pompa de tencuit Euromair MIXPRO 28
-9823 Lei
Cuprins: 1. De ce sunt foarte eficiente pompele pentru tencuit? 2. Caracteristici de baza ale pompelor de tencuit? 3. Pentru ce tip de lucrari sunt adaptate acestea? 4. Pentru ce tip de materiale sunt adaptate? 5. Cum imi pot alege singur propriul model? 6. Cum se foloseste in mod corect si eficient? Alege o pompa de tencuit daca este un mester care iti doreste rezultate profesionale, timp scurt de lucru si efort minim.

De ce sunt foarte eficiente pompele pentru tencuit?

Pompele pentru tencuit sunt eficiente pentru ca permit o aplicare uniforma, rapida si precisa a materialului. Vei obtine pierderi minime de material si o finisare profesionala. Aceasta iti ofera un randament ridicat in timpul utilizarii, o amestecare continua a materialului si este usor de utilizat pe santier.

Caracteristici de baza ale pompelor de tencuit?

Pompele de tencuit au o serie de caracteristici de baza: - puterea motorului si compresorului - lungimea maxima a furtunului - debitul de material eliberat pe minut - capacitatea rezervorului - datele despre alimentare electrică - nivelul de zgomot determinat - dimensiune si greutate - greutate Fiecare pompa de tencuit are o serie de accesorii: - un compresor cu ajutorul caruia poate fi pulverizat materialul - un furtun de material, un furtun de aer, un furtun de apa si inca un furtun - o lance completata cu duza - un cablu de alimentare - o cheie de deconectare Cu ajutorul acestora vei obtine rezultatele dorite.

Cine poate sa utilizeze tipul acesta de pompa?

Orice mester poate utiliza acest tip de pompa.

Pentru ce tip de lucrari sunt adaptate acestea?

Pompele de tencuit pot fi folosite atat pentru lucrari de interior, cat si pentru lucrari de exterior. Sunt potrivite pentru lucrari de mari dimensiuni, de finisare a peretilor si tavanelor.

Pentru ce tip de materiale sunt adaptate?

Acest tip de pompe poate fi folosit pentru pregatirea materialelor cu o vascozitate ridicata precum tencuielile. Tencuiala se aplica direct peste caramida, inainte de operatiunea de gletuire, avand rolul de a crea suprafete drepte.

Cum imi pot alege singur propriul model?

Modelul se alege in functie de debitul de pulverizare pe care vrei sa il obtii la lucrarile tale, respectiv in functie de dimensiunea acestora si de alimentarea electrica.

Cum se foloseste in mod corect si eficient?

Pompa de tencuit se foloseste impreuna cu accesoriile potrivite: - duza care determina raza de pulverizare si cantitatea de material eliberat - bile spongioase cu ajutorul carora poti curata interiorul furtunului - paleta de amestecare pentru material - drisca de razuit tencuiala realizata din otel inoxidabil pentru a elimina tencuielile vechi - spatula HaWe este potrivita pentru a netezi materialul Bila spongioasa curatare furtune 30 ø Bila spongioasa curatare furtune 30 ø Paleta amestecare pentru pompele MIXERPLUS/MIXPRO 50 Paleta amestecare pentru pompele MIXERPLUS/MIXPRO 50 Drisca de razuit tencuiala 245 x 130 mm Drisca de razuit tencuiala 245 x 130 mm Spatula HaWe 80 cm Spatula HaWe 80 cm Iti recomand sa achizitionezi si un snec potrivit pentru pompa pe care o alegi pentru a avea mereu la indemana o piesa de schimb importanta. Astfel, nu vei pierde timp pana astepti livrarea acesteia. Curata pompa de tencuit dupa fiecare utilizare cu APA si asigura-te ca elimini reziduurile de material. Intarirea materialului poate determina deteriora prematura a diferitor componente ale pompei de tencuit. Achizitionarea unei pompe de tencuit se poate realiza si in rate prin programul TBI Pay. In mai putin de 10 minute, poti obtine un imprumut printr-un proces simplu desfasurat 100% online. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi: - Intri pe produsul pe care vrei sa il achizitionezi - Il adaugi in cos si mergi la pagina de finalizare a comenzii - Iti introduci datele de livrare, iar la metoda de plata selectezi ”Plata in rate TBI Pay”, iar suma iti este calculata automat pentru 24 de luni - Apesi pe ”Plaseaza comanda” si apoi vei fi redirectionat catre site-ul de obtinere al imprumutului - Ai nevoie de datele tale personale de pe buletin (CNP, nume, adresa) si iti este prezentata direct cea mai buna optiune pentru suma pe care vrei sa o accesezi - Iti confirmi identitatea printr-un selfie sau printr-un apel video , iar apoi semnezi contractul printr-un cod primit prin sms - Finalizezi comanda și te bucuri de un nou produs profesional care te ajuta sa produci mai multi bani Alege sa folosesti rapid unelte care iti usureaza munca si cu ajutorul carora poti sa iti cresti profitul lunar.

Suport clienti 10:00 - 19:00

0724071111 contact@airless-consulting.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!