Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Sistem de imbinari in lemn Festool DOMINO

Afiseaza: 1-32 din 81 produse

 Filtre

Festool Domino pentru Îmbinări de Lemn de Precizie

 

Descoperiți soluțiile superioare ale sistemului Festool Domino pentru îmbinări lemn, un must-have pentru profesioniștii în tâmplărie și pasionații de meșteșugul lemnului. Categoria noastră dedicată include freze imbinare lemn, cepuri lemn, și o gamă largă de accesorii, toate concepute pentru a asigura îmbinări precise și durabile.
 

Ce Include Gama Noastră?
 

Oferim freze Domino pentru îmbinări de lemn ajustabile în dimensiune, inclusiv Domino DF 500, Domino XL DF 700, și varietăți de cepuri din lemn pentru diferite aplicații. Aceste unelte permit realizarea îmbinărilor lemn cu eficacitate și acuratețe remarcabilă.
 

Accesorii Esențiale pentru Proiectele Tale

 

Pe lângă uneltele principale, gama noastră include accesorii vitale care extind funcționalitatea sistemului Festool Domino:
 

  • Sabloane pentru cepuri lemn, care asigură plasarea exactă și uniformă a cepurilor;
  • Seturi diverse de cepuri de lemn în diferite dimensiuni, cum ar fi Domino 10x50, Domino 5x30, Domino 8x40, asigurând flexibilitate maximă în proiecte;
  • KV SYS D8 și KV D8 50, soluții pentru îmbinări reglabile și robuste;
  • DF 500 Q Set și DF 700 EQ Plus, pachete complete care oferă tot ce ai nevoie pentru a începe lucrul imediat.


Aceste accesorii îmbunătățesc și mai mult experiența de utilizare a sistemului Domino, permițând o adaptare rapidă la cerințele specifice ale proiectului tău.

Garanția All-Inclusive Festool: Un Angajament pentru Calitate
 

Festool oferă o garanție all-inclusive pentru sistemele de imbinare lemn Domino, acoperind reparații gratuite, înlocuirea pieselor de uzură și chiar înlocuirea echipamentului în caz de furt, în primele trei ani de la achiziție. Acest nivel de suport subliniază dedicarea Festool pentru a furniza unelte de cea mai înaltă calitate și durabilitate, asigurându-ți liniștea de care ai nevoie pentru a te concentra pe creațiile tale.
 

De Ce Sistemul Festool Domino?

 
  • Precizie Inegalabilă: Realizează îmbinări de lemn perfecte cu o repetabilitate exactă.
  • Versatilitate: Adaptează-te la orice proiect cu freza Domino, cepuri lemn, și accesorii diverse.
  • Durabilitate și Suport: Bucură-te de calitatea durabilă Festool și de garanția all-inclusive pentru o experiență de utilizare fără griji.


Alegeți sistemul Festool Domino pentru proiectele dumneavoastră de tâmplărie și experimentați diferența pe care o face calitatea superioară și suportul complet. Explorați acum gama noastră și descoperiți soluția perfectă pentru a realiza îmbinări din lemn de excepție.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!