Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Gletiere, Spatule, Cutite de glet

Afiseaza: 1-32 din 134 produse

 Filtre

Explorând universul finisajelor de înaltă calitate, categoria Gletiere, Spatule, Cutite de Glet de la Airless Consulting îmbină precizia cu eficiența, oferind profesioniștilor din construcții instrumentele necesare pentru a atinge perfecțiunea în fiecare proiect.


Colaborăm cu branduri de top precum L'Outil Parfait, Ragni, Hawe și Super Prof, garantând soluții adaptate fiecărui tip de aplicare.
 

Gama noastră cuprinde gletiere profesionale disponibile în diverse dimensiuni, de la gletiera profesionala de 60 cm ideală pentru suprafețe mari, până la gletiere de finisaj specifice pentru detalii fine și colțuri. Avantajele acestor unelte sunt multiple, oferind nu doar precizie și eficiență în aplicarea gletului, dar și durabilitate și confort în utilizare.
 

L'Outil Parfait se distinge prin inovație și calitate, cu produse precum gletiera ParfaitLiss și manere prelungitoare, concepute pentru a facilita aplicarea gletului pe suprafețe extinse sau înalte, cum ar fi gletuirea tavanului. Aceste instrumente sunt esențiale pentru profesioniști, permițând o finisare netedă și uniformă, chiar și în cele mai provocatoare condiții.
 

Ragni și Hawe oferă spatule și spacluri profesionale, inclusiv variante specifice pentru gletiera colt interior și exterior, esențiale pentru finisaje precise în zonele greu accesibile. Aceste unelte sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi inoxul, care asigură rezistență și o durată lungă de viață.
 

Super Prof aduce în atenție kit-uri de gletiere profesionale, care includ diverse dimensiuni și forme, adaptate pentru orice tip de aplicare, de la gletul de finisaj până la gletiere pentru beton. Aceste kit-uri sunt ideale pentru profesioniștii care doresc versatilitate și eficiență maximă în lucrul cu gletul.
 

Având în vedere diversitatea proiectelor, oferim și gletiere inox profesionale, recomandate pentru gletuirea peretilor și tavanului, oferind o aplicare uniformă și minimizând riscul de coroziune. Tava pentru glet și cutitele pentru glet, precum cutitul de glet de 40 cm, sunt complementare, facilitând pregătirea și aplicarea gletului.
 

Pentru proiecte care necesită aplicarea gletului pe suprafețe mari sau în condiții specifice, gletiera cu prelungitor și gletierele de 80 cm sau 100 cm de la branduri ca L'Outil Parfait și Super Prof, oferă soluția ideală, asigurând o finisare impecabilă cu efort minim.
 

La Airless Consulting, înțelegem importanța uneltelor de calitate pentru a obține finisaje perfecte. De aceea, gama noastră de Gletiere, Spatule, Cutite de Glet este meticulos selecționată pentru a satisface cele mai înalte standarde ale profesioniștilor din construcții. Descoperă acum selecția noastră și transformă fiecare aplicare de glet într-un exemplu de măiestrie și eficiență. ​

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!