Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Ferastrau circular Festool si accesorii

Afiseaza: 1-32 din 308 produse

 Filtre

Tăierea cu Fierăstrăul și Accesorii 


Descoperiți o selecție vastă și premium de unelte și accesorii Festool, proiectate pentru profesioniștii care prioritizează calitatea și precizia în lucrul lor. Această gamă include ferăstraie circulare, ferăstraie verticale, sisteme de ghidare, și panze de fierăstrău, fiecare fiind special conceput pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale meseriașilor.


Produse FESTOOL și aplicațiile lor
 

  • Ferăstrăul circular Kapex KS 60 și Ferăstrăul circular Festool KS 60 E sunt ideale pentru tăieri precise în lemn, oferind portabilitate și ajustare ușoară. Acestea sunt perfecte pentru lucrările de finisaj și tâmplărie, datorită design-ului lor compact și capacității de a face tăieri în unghiuri exacte.
  • Kapex KS 120 reprezintă vârful de lance al ferăstraielelor circulare staționare, oferind precizie extremă pentru tăieri la dimensiuni exacte, fiind ideal pentru atelierele profesionale.

  • TS 55, TS 55 FEBQ, și TKS 80 EBS definesc standardul pentru tăieri drepte și curate în plăci de material, lemn sau compozite, cu o compatibilitate excelentă cu sinele de ghidaj Festool pentru precizie maximă.

  • Carvex PSC 420 și PSBC 420 oferă control excepțional și versatilitate pentru tăieri curbe sau detaliate în materiale diverse, cu caracteristici precum iluminare LED și sistem de schimbare rapidă a panzei.


Cum Să Alegi Produsul și Accesoriile Potrivite


Selectarea unui produs din această categorie depinde de materialul de tăiat și specificul lucrării. Ferăstraiele circulare cu masă, precum TKS 80 EBS, sunt ideale pentru tăieri extinse și drepte, în timp ce ferăstraiele circulare portabile precum TS 55 oferă mobilitate și versatilitate. Accesoriile, inclusiv sinele de ghidaj FSK 420, panzele de fierăstrău specifice fiecărui model, ghidaje paralele, și capete de prindere, sunt esențiale pentru a maximiza precizia și eficiența tăierilor.


Beneficiile Utilizării Produselor 


Optând pentru produsele Festool din această categorie, beneficiați de precizie inegalabilă, eficiență și siguranță, toate susținute de garanția all-inclusive Festool. Această garanție demonstrează angajamentul Festool către calitate și durabilitate, asigurând profesioniștilor pacea minții și încrederea în uneltele lor.

Prin integrarea acestor produse și accesorii în atelierul dvs., fiecare tăietură va fi executată cu maximă precizie și eficiență, transformând modul în care lucrați și oferindu-vă performanța necesară pentru a atinge excelența în fiecare proiect.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!