Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Aplicator Banda Gips Carton

Aplicator Banda Gips Carton

Cuprins:

1. De ce sa folosesti un aplicator banda gips carton?
2. Beneficii
3. Ce alta scula iti vine in ajutor cand realizezi aceasta operatiune?
4. Ce presupune operatiunea de imbinare a suprafetelor din gips carton?

Atunci cand ai un flux mare de lucru vrei sa eficientizezi fiecare operatiune pe care o implica o lucrare si sa reusesti sa faci o treaba buna in cel mai scurt timp posibil. Cel putin eu asa gandesc si caut mereu ustensile care sa imi vina in ajutor. Astazi vreau sa iti vorbesc despre un aplicator banda gips carton.


De ce sa folosesti un aplicator banda gips carton?

 

Dupa cum am spus deja, principalul motiv este faptul ca iti face TREABA mult mai USOARA. 

Aplicatorul iti permite sa aplici in acelasi timp banda de hartie si materialul pentru imbinarile peretilor si tavanului de gips carton. 

Aplicatorul poate fi desfacut, iar in interiorul lui poti introduce materialul de imbinare cum ar fi gletul. Prima oara ataseaza banda de imbinare si ulterior adauga materialul. Apoi, atasezi capacul si te poti apuca de treaba. 

Cand ajungi dintr-un capat in celalalt al camerei sau in orice moment in care vrei sa aplici banda de imbinare si material pe o alta portiune pentru a taia banda te sfatuiesc sa folosesti o foarfeca sau un cutter. 

Aplicatorul prezinta un reglaj al debitului care iti ofera control in momentul folosirii si are in componenta doua roti de reglaj, unul pentru imbinarea colturilor si unul pentru imbinarea suprafetelor plane. 

Odata ce incepi sa aplici banda si materialul de imbinare vei observa usurinta cu care poti realiza aceasta miscare. Practic datorita felului in care este construit aceasta unealta pentru etapa de finisare, fluidizeaza procesul de aplicare. 

Beneficii

  • Rolele de ghidaj iti permit sa mentii o traiectorie dreapta in timpul aplicarii si usureaza procesul de lucru 
  • Poti controla cantitatea de material pentru imbinare pe care o elibereaza aplicatorul 
  • Aplici simultan atat banda de hartie, cat si pasta de imbinare 
  • Aplicatorul poate fi desfacut si asamblat usor fapt care faciliteaza procesul de curatare al acestuia si permite adaugarea fara probleme a materialului in interiorul uneltei

 

În PLUS este realizat din materiale rezistente ceea ce il transforma intr-o scula pe care o poti folosi pe termen lung fiind o investitie pentru tine caci il vei utiliza sa produci si mai multi bani. 

Permite atasarea unei benzi de hartie de maxim 150 de metri, fapt care permite utilizarea indelungata a aplicatorului fara sa fi nevoit sa pierzi timp sa inlocuiesti frecvent banda. Evident totul depinde si de dimensiunea lucrarilor tale. 

Manerul de prindere este construit astfel incat sa poti folosi aplicatorul de banda cu mana stanga sau cu cea dreapta fara sa resimti vreo dificultate. 

Totodata, pe langa banda de hartie, poti folosi aplicatorul si pentru banda de fibra FIBA FUSE, ideala pentru armarea imbinarilor fiind realizata din fibra de sticla ramforsata.


Pentru mai multe detalii tehnice apasa aici si vezi pagina de produs.
 

Ce alta scula iti vine in ajutor cand realizezi aceasta operatiune?

Dupa ce aplici materialul de imbinare impreuna cu banda ai nevoie de o scula cu ajutorul careia sa securizezi aplicarea. Practic o scula pe care sa o treci peste banda pentru a determina atasarea perfecta a benzii de suprafata pe care ai aplicat-o. 

Iti recomand SPATULA ANZA de 25 cm. Banda este ingusta si nu ai nevoie de o spatula de dimensiuni mari pentru a face acest pas. Aceasta sptaula prezinta lamele din otel inoxidabil flexibile si durabile. Are si un maner ergonomic care permite manevrarea spatulei cu usurinta, intr-un mod confortabil si sigur. 


Ce presupune operatiunea de imbinare a suprafetelor din gips carton?

  1. Desfaci aplicatorul, introduci banda si materialul si apoi asamblezi unealta
  2. Aplici banda si material in acelasi timp cu o singura scula
  3. Fixezi banda folosind o spatula de dimensiuni mici 

La finalul lucrarii nu sari peste pasul de curatare a sculelor cu care lucrezi. Altfel materialul uscat pe acestea poate determina deteriorarea lor.

Recomand APLICATORUL de banda si pasta de imbinare celor care au parte de LUCRARI MICI, MEDII sau MARI.

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!