Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Masina de aplicat cant Festool

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Descoperiti precizia in aplicarea cantului cu Mașinile de Aplicat Cant de la Festool

 

In domeniul tamplariei si designului de mobilier, precizia si finisajele de calitate sunt esentiale. Sectiunea Mașina de Aplicat Cant de la Festool este special conceputa pentru profesionistii care cauta performanta si fiabilitate. Produsele precum Mașina de aplicat cant KA 65 Plus CONTURO si Setul CONTURO KA 65, asigura aplicarea perfecta a canturilor, oferind o lucrare curata si eficienta pentru orice forma sau dimensiune.
 

Explorati Diversitatea de Produse

 

In aceasta sectiune, veti gasi o varietate de masini de cantuit si masini de aplicat cant ABS. Fiecare produs, inclusiv accesorii inovatoare ca Ghilotina de cant KP 65 si Rola aditionala de Presarare ZR KA 65, este creat pentru a raspunde cerintelor complexe ale lucrului cu canturi ABS, PAL sau materiale laminate.
 

Utilizari Multiple si Avantaje

 

Produsele noastre sunt ideale pentru aplicarea canturilor de la placi simple la forme complexe. De exemplu, Masina de aplicat cant KA 65 Plus CONTURO este perfecta pentru aplicarea precisa a adezivului, in timp ce Masina de aplicat cant KA 65 Set CONTURO include tot ce aveti nevoie pentru un finish neted si durabil.
 

Alegerea Perfecta

 

Alegerea unui echipament din aceasta sectiune depinde de materialul prelucrat si complexitatea proiectului. Un produs ca Masina de aplicat cant KA 65 Plus CONTURO este ideal pentru eficienta in lucru, in timp ce un Set de frezare a muchiilor KB KA 65 SYS3 completeaza nevoia de finisare perfecta a cantului.
 

Accesorii Compatibile

 

Accesoriile precum Rola aditionala de Presarare ZR KA 65 si Pasla de rezerva EF LAS STF KA 65 extind functionalitatea masinilor, facilitand aplicatii pe raze inguste sau finisaje delicate.
 

De Ce Sa Alegeti Produsele Fesool?

 

Alegand mașini de aplicat cant de la Festool, beneficiati de garantia all-inclusive a unui brand premium, care acopera reparatii gratuite si inlocuirea pieselor de uzura. Echipamentele noastre ofera durabilitate, precizie si finisaje de calitate inalta, asigurandu-va ca investitia dvs. este protejata.
 

In aceasta sectiune, nu doar ca veti gasi echipamentul potrivit pentru proiectul dvs., dar si garantia calitatii si suportului premium. Cu masini de cantuit si aplicatoare de cant, Festool este partenerul dvs. de incredere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!