Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Abrazive pentru uneltele Festool

Afiseaza: 1-32 din 388 produse

 Filtre

Categoria Abrazivelor pentru Uneltele Festool de la Airless Consulting este esențială pentru orice profesionist sau pasionat de bricolaj care caută soluții de slefuire de cea mai înaltă calitate.


Această categorie oferă o gamă largă de smirghel, discuri abrazive și benzi de slefuire, toate concepute pentru a oferi finisaje perfecte, indiferent de materialul prelucrat.
 

Ce găsim în această categorie?


O diversitate impresionantă de produse, cum ar fi Foaia de smirghel STF 80x133, P120, ideală pentru lucrul cu lemnul, oferind o granulație fină pentru o finisare netedă și uniformă. Pentru sarcini mai exigente, Foaia de smirghel STF 80x400, P100 și variantele sale cu diferite granulații, inclusiv P120, P150, și P240, sunt perfecționate pentru a asigura o slefuire eficientă pe suprafețe mari.
 

Cum să evidențiem aceste produse?


Subliniind capacitatea lor de a se potrivi perfect cu mașinile de slefuit cu bandă, slefuitorul cu bandă și mașinile de slefuit lemnul Festool, aceste foii abrazive reprezintă alegerea ideală pentru profesioniștii care necesită materiale de slefuire de încredere, capabile să reziste la utilizare intensivă și să ofere rezultate impecabile.

De asemenea, categoria include discuri de slefuire lemn și discuri abrazive de 125 mm, esențiale pentru slefuirea precisă și rapidă. Aceste discuri sunt special concepute pentru a oferi o performanță superioară, fiind compatibile cu mașinile de șlefuit cu bandă și polizoarele de banc cu bandă, demonstrând versatilitatea și eficiența lor într-o varietate de aplicații.
 

Pentru ce tipuri de proiecte sunt aceste abrazive potrivite?

Fie că este vorba de smirgheluirea lemnului, pregătirea suprafețelor pentru glet sau finisarea detaliilor fine pe auto, produsele din această categorie sunt esențiale pentru atingerea unor finisaje de excepție, fără defecte și pregătite pentru etapele următoare de vopsire sau lăcuire.

 

De ce să alegem abrazivele Festool de la Airless Consulting? Pentru că fiecare produs din această categorie este rezultatul unui proces de fabricație avansat, care promite durabilitate, eficiență și rezultate de înaltă calitate. Granulațiile variate de smirghel și designul inteligent al discurilor și benzilor de slefuire asigură că fiecare proiect este tratat cu cea mai mare grijă și atenție pentru detalii.
 

Explorați acum selecția noastră de Abrazivelor pentru Uneltele Festool și descoperiți cum produsele de slefuire de top pot transforma modul în care finalizați proiectele, oferindu-vă finisaje impecabile și o eficiență sporită în atelier. ​

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!