Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Filtre pompe si pistol

Afiseaza: 1-32 din 50 produse

 Filtre

Exploră selecția noastră vastă de filtre pentru pompe și pistol, un element esențial pentru orice echipament de vopsire de înaltă performanță.


Această categorie oferă soluții precise pentru filtrarea eficientă, asigurând aplicări netede și de lungă durată. Fie că ai nevoie de filtre pentru pistol, filtre pentru pompe sau filtre de absorbție, gama noastră cuprinde toate necesitățile pentru a menține echipamentele în stare optimă.

Ce găsim aici?

De la Filtru pistol pompa de glet T-max 18 mesh la Filtru absorbtie pentru Graco NPT 1 ULTRA / MAX, selecția noastră include produse de top de la branduri de renume precum Graco, Wagner, și altele. Oferim o varietate de mărimi de mesh și conexiuni, inclusiv Filtre pompe Graco 60 mesh 18cm 3 buc/set și Filtru absorbtie Wagner 30 mesh M28x1.5, garantând o compatibilitate extinsă și performanțe îmbunătățite.

 

Pentru ce pot fi folosite?

Aceste filtre sunt esențiale pentru prevenirea blocării și asigurarea unei aplicări uniforme, fiind ideale pentru vopsire, tencuire sau aplicarea de adezivi, oferind protecție împotriva impurităților.

 

Cum aleg un filtru pentru pompa airless?


Selectarea se bazează pe tipul echipamentului, dimensiunea particulelor de filtrat și tipul de material utilizat. Alege un filtre de 60 mesh pentru vopsele cu particule fine sau un filtre de 18 mesh pentru materiale mai groase.

Ce tipuri de accesorii?

Complementează-ți alegerea cu accesorii adecvate, cum ar fi capace de filtru, garnituri și adaptoare, pentru o instalare ușoară și o funcționare eficientă.

 

De ce să folosim filtre?


Utilizarea filtrelor de înaltă calitate prelungește durata de viață a echipamentelor și asigură finisaje profesionale, fără imperfecțiuni, pe orice suprafață.
 

Descoperă acum gama noastră și asigură-ți echipamentul cu filtrele potrivite pentru a te bucura de performanțe neîntrerupte și rezultate de excepție!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!