Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Masini de gaurit si insurubat Festool

Afiseaza: 1-32 din 43 produse

 Filtre

Mașinile de Găurit și Înșurubat de la Festool

 

Performanță și Precizie pentru Profesioniști
 

Când căutați mașini de găurit și mașini de înșurubat de top, gama Festool oferă soluții de înaltă calitate, concepute pentru a întâmpina nevoile exacte ale profesioniștilor din domeniul construcțiilor. De la mașini de găurit cu percuție la surubelnițe cu acumulator, fiecare produs din selecția noastră este sinonim cu durabilitatea și performanța.

 

Ce pot oferi aceste unelte?


Produse precum Surubelnita cu acumulator Festool CXS Li 2.6-Plus reprezintă vârful de lance al inovației, ideală pentru lucrul în spații restrânse datorită designului său compact. În contrast, Mașina de găurit și înșurubat cu acumulator Festool T 18+3 asigură un echilibru perfect între forță și versatilitate, fiind echipată pentru a face față unei varietăți largi de sarcini, de la montaje delicate la aplicații care necesită mai multă putere.

 

Cum alegem corect o mașină de găurit si înșurubat?


Evaluând specificul proiectelor și materialul prelucrat. Pentru profesioniștii care necesită mobilitate și adaptabilitate, mașinile de găurit și înșurubat cu acumulatori sunt indispensabile, oferind libertatea de a lucra eficient în orice mediu. Dacă proiectul presupune lucrări intensive, mașinile de înșurubat cu impact și mașinile de găurit cu impact devin alegeri preferate datorită puterii și rezistenței lor.


Ce accesorii îmbunătățesc performanța?


De la burghie specializate pentru materiale diverse la capete de șurubelniță adaptate fiecărui tip de șurub, gama noastră include accesorii proiectate să maximizeze eficiența și productivitatea fiecărei mașini de găurit sau înșurubat.


De ce să alegeți Festool?


Alături de o gamă extinsă de mașini de găurit profesionale și mașini de înșurubat cu acumulator, oferim și o Garanție All-Inclusive de 3 ani, care acoperă reparații gratuite și protecție împotriva furtului, asigurându-vă că investiția dvs. este mereu protejată.


Descoperiți astăzi cum mașinile de găurit și înșurubat cu acumulator și mașinile de înșurubat cu impact de la Festool pot transforma modul în care lucrați. Alegeți Festool pentru o performanță inegalabilă, care redefinește standardele de calitate în domeniul construcțiilor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!