Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cauti Furtunuri pentru pompe ? Pret accesibil, calitate garantata !

Afiseaza: 1-32 din 44 produse

 Filtre

Descoperă o gamă diversă și specializată de furtunuri pentru pompe în cadrul acestei categorii esențiale.


Aici găsești soluții precise pentru orice proiect, fie că ești în căutarea unui furtun Graco, preferi robustețea unui furtun Wagner sau ai nevoie de variante alternative flexibile și eficiente. Cu modele variind de la furtunuri pompe de tencuit la furtunuri pentru adezivi, această selecție acoperă toate nevoile profesioniștilor din construcții.
 

Ce găsim aici?
 

O gamă vastă de furtunuri, inclusiv Furtun Graco BLUEMAX II 0.9m 1/8", Furtun airless Wagner DN19 15m 3/4" 250 bar, și multe alte opțiuni, toate gata să răspundă cerințelor tale specifice. Aceste produse sunt esențiale pentru o aplicare precisă și eficientă a materialelor, fiind compatibile cu o varietate de pompe airless, inclusiv modele populare precum pompa Wagner sau pompa Graco.
 

Pentru ce pot fi folosite?

Fie că ai nevoie să aplici glet, vopsea sau adezivi, furtunurile noastre asigură o distribuție uniformă și controlată, reducând timpul de lucru și crescând eficiența pe șantier.

 

Cum aleg?

Alege în funcție de diametru, lungime și presiunea maximă suportată – de exemplu, un furtun 25mm sau furtun 32mm pentru proiecte mari, sau un furtun 6mm pentru detalii fine și precizie.

 

Ce tipuri de accesorii?
 


De la accesorii pompe airless la conectori și adaptoare, asigurăm compatibilitatea și flexibilitatea pentru a te echipa complet.

De ce să folosim aceste produse?

Calitatea superioară a furtunurilor noastre, inclusiv cele de la Graco și Wagner, garantează performanțe de top și durabilitate, făcându-le alegerea ideală pentru profesioniștii care nu acceptă compromisuri.

 

Fiecare produs din această categorie a fost selecționat pentru a oferi eficiență, fiabilitate și calitate. Ne dedicăm să îmbunătățim productivitatea ta cu soluții care se ridică la înălțimea așteptărilor. Descoperă acum gama noastră și alege furtunul care se potrivește cel mai bine cu nevoile proiectului tău!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!