Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Masini de slefuit si accesorii Festool

Afiseaza: 1-32 din 197 produse

 Filtre

În categoria Masini de slefuit si accesorii Festool de la Airless Consulting, descoperiți o gamă extinsă de echipamente și accesorii Festool, dedicate atât profesioniștilor, cât și entuziaștilor DIY, care caută precizie și eficiență în prelucrarea suprafețelor.

De la mașini de șlefuit beton până la șlefuitor pereti, și de la slefuitor lemn la girafe de șlefuit, fiecare instrument este conceput pentru a oferi rezultate de excepție.

Ce gasim in aceasta categorie ?

 

Această categorie îmbină tehnologia avansată cu ergonomia, prezentând șlefuitorul ETS pentru finisări netede și uniforme, șlefuitorul Rotex cu funcționalitate duală pentru grosier și finisare, și șlefuitorul Planex pentru șlefuirea eficientă a pereților și tavanelor. Completate de sacii de filtrare a prafului, tălpile de șlefuit și discurile abrazive, aceste unelte sunt esențiale pentru orice proiect de finisare.
 

Pentru ce pot fi folosite ?

 

Produsele din această categorie sunt ideale pentru o gamă variată de aplicații, de la pregătirea suprafețelor de beton, șlefuirea lemnului, până la finisarea pereților și tavanelor. Fie că doriți să îndepărtați imperfecțiunile, să pregătiți o suprafață pentru vopsire sau să creați o finisare fină pe lemn, soluțiile Festool vă asigură performanța dorită.
 

Cum aleg un produs?

 

Alegerea produsului potrivit depinde de materialul pe care îl lucrați și de tipul de finisare dorit. Șlefuitorul ETS este perfect pentru lucrul cu lemnul, oferind finisări uniforme, în timp ce Rotex oferă versatilitate prin schimbarea rapidă între modul de șlefuire grosier și cel de finisare. Pentru proiecte mari, cum ar fi șlefuirea pereților, Planex oferă eficiență și confort. Selectarea accesoriilor adecvate, cum ar fi tălpi de șlefuit specifice și sacii de filtrare, va maximiza performanța și eficiența.
 

Ce tipuri de accesorii pot fi folosite?

 

Festool oferă o gamă largă de accesorii pentru a completa și a îmbunătăți experiența de șlefuire, incluzând sacii de filtrare a prafului pentru un mediu de lucru curat, discurile abrazive pentru diferite grade de finisare, și tălpi de șlefuit interșanjabile pentru adaptabilitate. Aceste accesorii sunt esențiale pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a extinde durabilitatea echipamentelor.
 

De ce sa folosim produsele Festool?

 

Alegerea produselor Festool din această categorie vă asigură accesul la unele dintre cele mai inovatoare și eficiente soluții de șlefuire de pe piață. Garanția all-inclusive Festool adaugă valoare prin acoperirea reparațiilor gratuite, înlocuirea pieselor de uzură și chiar înlocuirea echipamentului în caz de furt, în primele trei ani de la achiziție, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie pentru a vă concentra pe realizarea proiectelor dvs. cu încredere și precizie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!