Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Accesorii aspiratoare

Afiseaza: 1-32 din 69 produse

 Filtre

Accesorii Esențiale pentru Aspiratoare Profesionale
 

Descoperă gama noastră variată de accesorii aspiratoare, concepute pentru a maximiza eficiența și versatilitatea aspiratoarelor profesionale. Fie că este vorba de un mini aspirator pentru sarcini mici sau de un aspirator pe acumulator pentru flexibilitate maximă, accesoriile noastre sunt esențiale pentru a răspunde nevoilor diversificate de curățenie. Extindeți Capacitățile Aspiratorului cu Accesorii Compatibile
 

Furtunuri și Filtre de Înaltă Calitate
 

Oferim o gamă largă de furtunuri pentru aspirator și filtre aspirator, inclusiv filtre pentru aspiratoare specifice, care sunt esențiale pentru menținerea unui mediu de lucru curat și sănătos. Aceste accesorii sunt concepute pentru a asigura o filtrare eficientă a prafului și a particulelor, prelungind durata de viață a aspiratorului.
 

Accesorii Specializate pentru Aspiratoare Umede și Uscate
 

Accesoriile noastre includ soluții pentru aspiratoare umede și aspiratoare profesionale, precum și suporturi pentru furtun și suporturi aspirator, care îmbunătățesc organizarea și ușurează utilizarea. De asemenea, oferim accesorii pentru aspiratoare care transformă un aspirator standard într-un slefuitor cu aspirator, mărind astfel aplicabilitatea instrumentului în diverse proiecte.
 

Soluții pentru O Mai Bună Mobilitate și Eficiență
 

Pentru cei care au nevoie de mobilitate maximă, aspiratorul turbo și aspiratorul cu filtru oferă soluții eficiente pentru curățarea rapidă și profundă. De asemenea, componentele aspirator și piesele de aspirator sunt disponibile pentru a asigura funcționarea optimă și întreținerea ușoară a echipamentului tău.
 

Fie că este vorba de întreținerea de bază cu filtre pentru aspirator sau de îmbunătățirea funcționalității cu accesorii speciale, gama noastră de accesorii pentru aspiratoare este concepută pentru a oferi soluții complete. Acestea asigură că echipamentul tău rămâne performant, eficient și gata de orice provocare de curățenie. Alege accesoriile potrivite pentru aspiratorul tău și beneficiază de curățenie profesională la cel mai înalt nivel. ​

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!