Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Scula electrica oscilatoare multifunctionala pe acumulator si accesorii Festool

Afiseaza: 1-32 din 32 produse

 Filtre

Descoperiti precizie si putere maxima in gama noastra de Oscilatoare si Accesorii, unde fiecare unealta multifunctionala si accesoriu Festool este creat pentru a aduce eficienta si control sporit proiectelor dumneavoastra.

 

Ce Gasim in Oscilatoare si Accesorii?

 

Acest segment include unelte precum OSC 18 HPC, renumite pentru precizie si putere maxima, perfecte pentru orice atelier modern. Cu design ergonomic si sisteme avansate pentru minimizarea vibratiilor, aceste unelte sunt alegeri preferate pentru profesionisti.
 

Pentru Ce Pot Fi Folosite Oscilatoarele?

 

Produsele din aceasta selectie sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii, de la taierea precisa in lemn, metale neferoase sau materiale compozite, pana la slefuirea sau sculptura detaliata. Sculele multifunctionale Festool, cum ar fi OSC 18 E-Basic, sunt versatile, fiind echipate pentru orice provocare in prelucrarea materialelor.
 

Cum Aleg un Produs din Aceasta Selectie?

 

Alegerea unei unelte din aceasta selectie depinde de specificul proiectelor dumneavoastra. Analizati puterea si compatibilitatea accesoriilor, precum si timpul de functionare al acumulatorului. Un model precum OSC 18 E-Basic-4.0 VECTURO poate fi ideal pentru mobilitatea sa, in timp ce variantele cu seturi complete de accesorii sunt perfecte pentru o gama mai larga de aplicatii.
 

Ce Tipuri de Accesorii Pot Fi Folosite cu Aceste Unelte?
 

Accesoriile disponibile variaza de la panze de ferastrau segmentate, precum SSB 32, OSC, la razuitoare si adaptoare pentru un control sporit si o taiere ghidata. Fiecare accesoriu este proiectat pentru a se integra perfect si a maximiza performanta uneltelor Festool.
 

De Ce sa Folosim Oscilatoare si Accesorii?

 

Alegerea produselor din aceasta selectie inseamna alegerea calitatii si durabilitatii. Cu garantia all-inclusive Festool, beneficiati de reparatii gratuite, inlocuirea pieselor de uzura si chiar inlocuirea echipamentului in caz de furt, pentru primele trei ani de la achizitie. Este angajamentul Festool pentru a furniza unelte de inalta calitate care asigura linistea necesara pentru a va concentra pe proiectele dumneavoastra.
 

Includem in oferta modele precum OSC 18 HPC 4,0 EI Set VECTURO si OSC 18 E, Basic VECTURO, fiecare fiind un exemplu al inovatiei si performantei in categoria oscilatoarelor si accesoriilor. Optati pentru Festool pentru un plus de eficienta si rezultate de neegalat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!