Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompe Titan

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Descoperind gama Titan, ne întâlnim cu o colecție impresionantă de pompe dedicate pentru o varietate largă de aplicații în construcții, finisaje și marcaje rutiere.


Fiecare pompă Titan este concepută pentru a răspunde cerințelor specifice ale profesioniștilor, asigurând eficiență, precizie și durabilitate.
 

Gama Variată de Pompe Titan

 
  • Pompe de Zugrăvit și Vopsit Airless: Modelele Impact 1040, Impact 740, Impact 540 și Impact 440 sunt perfecte pentru proiecte de vopsire eficiente, oferind aplicări uniforme și rapide cu o gamă largă de vopsele și lacuri.

  • Pompe de Gletuit: PowerTwin 12000 DI Plus, PowerTwin 6900 Plus, și PowerTwin 4900 Plus reprezintă soluții de top pentru aplicarea de glet și tencuieli, combinând puterea mare cu capacitatea de a manevra materiale dense.

  • Pompe pentru Marcaje Rutiere: Echipamentele PowerLiner 8955, PowerLiner 6955, PowerLiner 4955, PowerLiner 4500, și PowerLiner 3500 sunt specializate pentru aplicarea de vopsea pentru marcaje rutiere, oferind precizie și durabilitate în condiții de lucru variate.

  • Soluții Portabile: PowerBeast 7700G și PowerBeast 7700 E sunt variante pe benzină, respectiv electrice, ideale pentru proiecte care necesită mobilitate și putere mare în locații fără acces facil la sursa de alimentare electrică.


Diferențiatorii Titan

 

Tehnologie Airless: Pompele de vopsit airless Titan sunt renumite pentru eficiența lor în aplicarea uniformă a vopselei, reducând semnificativ timpul de lucru și consumul de material. Tehnologia airless permite o finisare netedă și profesională, chiar și pe suprafețe ample.
 

Versatilitate și Adaptabilitate: Fie că este vorba de pompe de zugrăvit, pompe de vopsit sau pompe pentru lavabil, Titan oferă o soluție adaptată pentru fiecare tip de proiect. Capacitatea de a manevra o gamă diversă de materiale face din pompele Titan un instrument esențial pe orice șantier.
 

Durabilitate și Fiabilitate: Proiectate pentru a rezista în condiții solicitante de lucru, pompele Titan sunt construite să dureze, oferind profesioniștilor echipamente pe care se pot baza pentru o performanță constantă de-a lungul timpului.
 

Alegând pompe Titan pentru proiectele dvs., vă asigurați că fiecare lucrare este executată la standarde înalte, cu eficiență și precizie. De la pompe de gletuit la mașini de zugrăvit și aparate de vopsit airless, Titan oferă echipamentele necesare pentru a vă transforma viziunile în realitate. Cu Titan, fiecare aplicare devine o demonstrație de măiestrie și profesionalism. ​

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!