Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Aspiratoare constructii si accesorii

Afiseaza: 1-32 din 86 produse

 Filtre

In aceasta categorie vei gasi atat aspiratoare de constructii profesionale, cat si accesoriile potrivite pentru acestea. Exista mai multe tipuri de aspiratoare din care poti alege si accesorii de aspirator precum sac de reziduuri sau sac de filtrare. 

Folosind un aspirator profesional poti sa fii sigur că realizezi operatiuni de slefuire intr-un mediu sanatos - fara praf. 
 

Ce tipuri de aspiratoare gasesti? 


Gasesti o serie de modele de aspiratoare: unele care necesita conectarea la o sursa de curent si altele care functioneaza pe acumulator. Acestea pot fi folosite impreuna cu diferite tipuri de slefuitoare (slefuitor cu brat telescopic, slefuitoare freze, unelte portabile etc.). 


Ce tipuri de accesorii gasesti? Poti alege saci speciali pentru colectarea prafului generat in timpul slefuirii - saci de unica folosita pentru aspirator. Insa poti alege si saci de filtrare din material netesut de o calitate superioara. 

De exemplu, un sac de filtrare SELFCLEAN curata automat depunderile de praf din interoriul acestora. Practic, sacul realizeaza o miscare de umflare (aspiratorul se porneste) si desumflare (aspiratorul se opreste), iar aceste miscari determina desprinderea depunerilor de praf. Astfel, tu vei obtine o putere de aspirare ridicata, pe termen lung. 
 

De ce sa folosesti un aspirator pentru constructii si accesorii profesionale pentru acesta?

 
  • Ai siguranta ca lucrezi intr-un mediu sanatos 

Ai certitudinea ca particulele de praf rezultate in urma operatiunii pe care o realizezi sunt colectate in mod sigur si rapid. 
 
  • Ai incredere ca faci o investitie de lunga durata  

Modelele de aspiratoare si tipurile de accesorii disponibile pe Airless Consulting fac parte din categoria PREMIUM. Astfel, iti garantam calitatea produselor pe care le achizitionezi si durata lor indelungata de viata. 
 
  • Ajungi mai rapid la rezultatele pe care ti le doresti  

Ai un flux continuu de lucru intrucat praful este colectat rapid de aspirator ceea ce iti permite sa te misti mai cu spor. 
 

CUM ALEG UN ASPIRATOR DE CONSTRUCTII SI ACCESORII PENTRU ACESTA?


Tinem sa mentionam ca un aspirator se alege in functie de tipul de material pe care lucrezi și de tipul de pulberi generat de acesta. Exista 3 clase de pulberi (clasificati pe baza efectului negativ pe care il au asupra sanatatii): pulberi L (praful din casa), M (lemn/slefuire pereti) sau H (mucegai, azbest). 

In cazul in care nu esti sigur ce model de aspirator sa alegi, ne poti contacta la 0724 071 111. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!