Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cauti Trafaleti si Role ? Scule profesionale, calitate garantata !

Afiseaza: 1-32 din 136 produse

 Filtre

Descoperă la Airless Consulting o selecție exclusivă de trafaleti profesionali și role, fiecare ales cu grijă pentru a asigura finisaje de excepție în toate proiectele tale.


Cu un accent puternic pe calitate și eficiență, colaborăm cu branduri de top precum L'Outil Parfait, Anza și Wooster, garantând soluții adaptate fiecărui tip de aplicare.
 

L'Outil Parfait este maestrul indiscutabil al trafaletilor pentru glet, oferind instrumente esențiale pentru aplicarea uniformă și eficientă a gletului, perfecte pentru pregătirea suprafețelor înainte de finisajul final.

Acesti trafaleti sunt concepuți pentru profesioniștii care pretuiesc precizia și calitatea, asigurând o bază netedă și uniformă pentru orice suprafață.

 

Pentru zugrăvit interior cu vopsea lavabilă, Anza și Wooster îți vin în ajutor cu trafaleti mari, special concepuți pentru a oferi o acoperire eficientă și uniformă. Fie că ești în căutarea unui trafalet care să minimizeze stropirea sau ai nevoie de unul care să îți ușureze munca pe suprafețe mari, aceste branduri îți oferă soluții optime.

Trafaletii Anza și Wooster sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a reține o cantitate mare de vopsea, reducând timpul de aplicare și îmbunătățind finisajul final.

 

Înțelegem importanța accesoriilor potrivite, de aceea oferim prelungitoare de trafalet și rezerve de trafalet, care îți permit să adaptezi fiecare instrument la specificul proiectului tău. Aceste accesorii sunt compatibile cu gama noastră de trafaleti, asigurându-ți flexibilitate și eficiență maximă în utilizare.

 

Fiecare proiect de zugrăvit sau de aplicare a gletului necesită instrumente de înaltă calitate. De exemplu, Trafalet Glet cu 2 rezerve L’Outil Parfait 25 cm este alegerea perfectă pentru profesioniștii care caută eficiență și rezultate de înaltă calitate în aplicarea gletului, oferind o suprafață ideal pregătită pentru etapele următoare de finisaj.

 

La Airless Consulting, găsești o gamă variată de trafaleti profesionali și role, fiecare conceput să îndeplinească standardele cele mai înalte în materie de finisaje. De la trafaleti de glet de la L'Outil Parfait, la trafaleti mari pentru vopsea lavabilă de la Anza și Wooster, îți oferim instrumentele necesare pentru a transforma fiecare proiect într-o operă de artă.

 

Alege Airless Consulting pentru trafaleti și role care îmbină performanța cu durabilitatea, asigurându-te că fiecare aplicare este impecabilă. Explorează acum gama noastră și dă viață viziunii tale cu cele mai bune instrumente din domeniu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!