Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cum aleg spatula pentru gletuire?

Cum aleg spatula pentru gletuire?

 

Atunci cand esti zugrav cauti mereu cele mai bune unelte cu care sa-ti faci treaba asa cum trebuie. Probabil ca, la fel ca mine, iti doresti sa ai clienti multumiti la fiecare lucrare pe care o realizezi si sa folosesti instrumente de calitate, usor de manevrat si durabile. Tocmai de aceea, stiu ca poate fi o provocare sa faci alegerile potrivite. Ca sa-ti dau o mana de ajutor, astazi, vreau sa-ti spun cum aleg spatula pentru gletuire si ce factori imi influenteaza decizia. 
 

Cum aleg spatula pentru gletuire?

 

Trebuie sa iei in considerare 3 caracteristici si beneficiile aduse de fiecare:

  1. Manerul 

Este important ca spatula pe care o alegi sa aiba un maner ergonomic. Asta inseamna ca manerul este confortabil in timpul utilizarii si faciliteaza o aderenta optima a ustensilei pe perete sau tavan. Un maner ergonomic te ajuta sa fii mai productiv si iti usureaza munca.

 

  1. Lamelele

Trebuie sa alegi o spatula care sa aiba lamele durabile si rezistente in timp. De aceea, eu prefer ca spatulele cu care lucrez sa aiba lamele din otel inoxidabil sau inox. Asigura o durata de viata mai indelungata a lamelelor pentru ca impiedica aparitia ruginei. 

 

  1. Dimensiunea 

Dimensiunea spatulei pe care o alegi depinde de dimensiunea lucrarilor tale. Daca ai parte de lucrari mai mari iti recomand sa alegi cea mai mare spatula pe care o gasesti pentru a acoperi o raza cat mai mare dintr-o singura miscare. 

La lucrarile mele eu folosesc spatula Hawe de 80 de centimetri pentru ca indeplineste toate conditiile pe care le-am mentionat mai sus: are maner ergonomic, lamele din otel inoxidabil si este destul de mare incat sa-mi fac treaba cat mai repede cu ajutorul ei. 
 


Atunci cand il folosesc pentru finisarea tavanului ii atasez un adaptor la care adaug chiar si o coada de matura care sa-mi permita sa ajung cu usurinta cu spatula pe tavan. 

Finisarea unei lucrari la standarde inalte tine de indemanare, experienta si pricepere, dar cu ajutorul unei spatule potrivite iti poti face treaba mult mai usor si sa obtii pereti drepti, cu un aspect impecabil, neted si fin.

Cu ajutorul unei spatule potrivite poti netezi usor peretii dupa gletuire si sa te asiguri ca peretele este complet si uniform. Micile detalii fac diferenta si vor fi apreciate de catre clientii tai. 

Vizualizeaza in video-ul de mai jos cum folosesc pompa de glet , iar apoi, folosind spatula, nivelam. 
 

 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 
 

Vezi mai multe șlefuitoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!