Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Masina de gaurit si insurubat Festool

Afiseaza: 1-32 din 213 produse

 Filtre

Descoperă Superioritatea cu Mașinile de Găurire și Înșurubare Festool

Alegând Festool, brandul premium în domeniul uneltelor, îți asiguri acces la echipamente de top, precum bormașina cu acumulator, mașina de găurit, și mașina de înșurubat cu impact, autofiletanta.

Iată selecția noastră de elita pentru proiectele tale.

 

Mașini Festool de Top: Alegerea Inteligentă

 
  • Bormașina cu acumulator Festool TID 18 Impact Driver: Această unealtă redefinește puterea și confortul, fiind ideală pentru înșurubarea eficientă în materiale dure.

  • Mașina de găurit cu acumulator Festool CXS și TXS Drill Drivers: Excelează în spații strâmte și lucrări de finisaj, cu CXS oferind ușurință și TXS adăugând putere.

  • Mașina de înșurubat cu impact Festool T 18+3 Drill Driver: Versatilitatea și performanța la un loc, pentru orice tip de sarcină.

  • Mașina de găurit Festool PDC 18/4 QuaDrive Drill Driver: Viteza și precizia în găuriri, perfect pentru materiale dure, datorită tehnologiei QuaDrive.

  • Mașina de găurit cu percuție Festool BHC 18 Rotary Hammer Drill: Specializată în perforări robuste în beton sau zidărie.
     

Accesorii Compatibile Festool: Eficiență Maximizată

 

Echipați-vă cu accesoriile Festool pentru a extinde funcționalitatea și a îmbunătăți performanța:

Garanția All-Inclusive Festool: Suportul Tău Complet

Festool te susține cu un serviciu de garanție all-inclusive pentru primii trei ani, acoperind reparații gratuite, inclusiv înlocuirea pieselor de uzură și a bateriilor. În cazul furtului, Festool înlocuiește echipamentul, minimizând întreruperea activității tale. Acest angajament reflectă încrederea în durabilitatea și calitatea produselor Festool, garantându-ți sprijin total în realizarea proiectelor la standardele cele mai înalte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!