Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompe Euromair

Afiseaza: 1-32 din 45 produse

 Filtre

Explorând universul Euromair, descoperim o gamă variată de soluții dedicate aplicării de materiale în construcții, de la glet și tencuială, până la adezivi și materiale pentru izolații.Euromair își afirmă expertiza printr-o ofertă cuprinzătoare de echipamente, fiecare proiectat cu o atenție deosebită la nevoile profesioniștilor din domeniu.
 

Produse de top Euromair

 
  • Euromair JETPRO 120-7: Această pompă airless este o alegere excelentă pentru aplicarea de glet, oferind performanță înaltă și finisaje de calitate. Ideală pentru lucrări care cer precizie și eficiență, JETPRO 120-7 se remarcă prin capacitatea sa de a gestiona materiale dense.

  • Euromair JETMIX 100: Combinând eficiența unei pompe de glet cu utilitatea unui malaxor, JETMIX 100 este soluția perfectă pentru proiecte care necesită amestecare continuă și aplicare rapidă a materialelor.

  • Euromair MINIJET 80 și 120: Aceste pompe compacte, dar puternice, sunt ideale pentru aplicarea de glet în spații mici sau medii, asigurând o acoperire uniformă și reducerea timpului de lucru.

  • Euromair CP 25 Clasic: Proiectată pentru aplicarea de adezivi și tencuieli, această pompă este valoroasă pentru proiectele care necesită flexibilitate și fiabilitate.


Inovație și Calitate la Euromair

 

Euromair se distinge prin angajamentul său pentru progresul tehnologic și inovare, oferind echipamente care răspund cerințelor în continuă schimbare ale pieței. De la pompele de tencuit și pompele de vopsit airless, până la pompele de sapa și soluții pentru aplicarea de adeziv, Euromair promovează excelența în toate aspectele.
 

Angajamentul Euromair pentru Profesioniști

 

Dedicarea Euromair pentru furnizarea de soluții complete se extinde dincolo de gama de produse. Suportul tehnic, demonstrațiile la fața locului, formarea și asistența pe produse sunt doar câteva dintre serviciile care subliniază angajamentul Euromair față de clienții săi. În plus, capacitatea de a oferi echipamente fiabile, fabricate în Franța, Italia și Spania, reflectă angajamentul Euromair pentru calitate și fiabilitate.
 

Concluzie

 

Alegând Euromair, alegeți un partener de încredere care vă oferă nu doar echipamente de top, ci și un suport complet pentru a vă asigura că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde. Fie că este vorba de Minijet 80 sau 120, Jetpro 120, Jetmix 100, CP25 clasic, sau soluțiile inovatoare pentru pompele de tencuit Mixpro sau pompele de sapa, Euromair este aici pentru a vă ajuta să depășiți provocările și să atingeți excelența în fiecare aplicare.
 

Cu Euromair, fiecare proiect devine o oportunitate de a demonstra calitatea și profesionalismul, beneficiind de tehnologie avansată, suport de excepție și soluții adaptate nevoilor dumneavoastră. Descoperiți acum cum Euromair poate transforma modul în care lucrați, oferindu-vă echipamentele și suportul necesar pentru a vă atinge obiectivele cu eficiență și precizie. ​

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!