Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Abrazive, smirghel pentru slefuitorul Planex cu brat telescopic

Afiseaza: 1-32 din 42 produse

 Filtre

Descoperă gama noastră de top pentru materiale abrazive Festool, special concepute pentru Slefuitoarele Planex cu Braț Telescopic.


Această selecție, inclusiv discurile abrazive, hârtia abrazivă și smirghelul de la Festool, este esențială pentru profesioniștii care urmăresc eficiență maximă și finisaje impecabile în proiectele de slefuire pereti.
 

Granat Net, Granat și Granat Soft de la Festool: Caracteristici Unice

 
  • Granat Net de la Festool este inovația în materie de abrazivi, proiectat pentru eficiență maximă și minimizarea prafului. Acesta este alegerea perfectă pentru lucrări extinse, oferind extracție superioară a prafului și durabilitate remarcabilă a discului.
  • Granat de la Festool, recunoscut pentru versatilitatea și durabilitatea sa, este compatibil cu aproape orice material. Utilizarea discurilor și hârtiei abrazive Granat garantează un finisaj superior și rezultate de înaltă calitate, favorizând eficiența și productivitatea.
  • Granat Soft de la Festool este special conceput pentru suprafețe delicate și finisaje ultra-fine. Oferind o slefuire delicată și prevenind zgârieturile, Granat Soft este ideal pentru pregătirea fină a suprafețelor înainte de vopsire sau lacuire.


De Ce Să Alegi Materialele Abrazive Festool?

 

Fie că ai nevoie de un disc abraziv, hârtie abrazivă sau smirghel 1000 pentru finisaje de precizie, sau de smirghel 400 și smirghel 600 pentru pregătirea eficientă a suprafețelor, materialele abrazive Festool sunt concepute pentru a satisface orice cerință de slefuire. Discurile de slefuire, foile abrazive și rolele abrazive de la Festool sunt fabricate pentru a oferi performanță și durabilitate, asigurând că fiecare proiect de slefuire se transformă într-o lucrare de excepție.
 

Adoptarea materialelor abrazive potrivite, marca Festool, nu doar că optimizează calitatea finisajului dar și accelerează procesul de pregătire a suprafețelor, sporind astfel eficiența și productivitatea. Alege discuri smirghel, hârtie slefuit și role smirghel de la Festool pentru a te bucura de calitate, precizie și rezultate profesionale în fiecare proiect de slefuire.
 


Îmbogățește-ți colecția de unelte cu materialele abrazive Festool, inclusiv Granat Net, Granat și Granat Soft, pentru a atinge standardele cele mai înalte în slefuire și finisaj. Fiecare disc de slefuit, smirghel pereti sau foaie abraziva din oferta Festool este concepută pentru a satisface nevoile celor mai exigente proiecte, asigurând finisaje de neegalat și o durabilitate impresionantă. Alege Festool pentru eficiență, inovație și calitate în fiecare detaliu al muncii tale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!