Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Top 10 produse profesionale alese de clientii Airless Consulting

Top 10 produse profesionale alese de clientii Airless Consulting

Ti-am pregatit o lista cu top 10 produse profesionale alese de clientii Airless Consulting, produsele noastre vedeta alese deja de sute de mesteri profesionisti care isi doresc sa obtina rezultate de inalta calitate la fiecare lucrare (si sa-si usureze munca). 

TOP 10 produse profesionale

1.Pompa Graco GX21 - kit complet 

In 2021 am inregistrat un record in ceea ce priveste pompa Graco GX21, record pe care ne-am hotarat sa-l spargem cat mai repede in 2022. 

Peste 50 de pompe airless GX21 au plecat din depozitul Airless Consulting catre profesionisti in zugravit care au vrut sa treaca la nivelul urmator si sa poata realiza cat mai multe lucrari intr-un timp cat mai scurt. 

Folosind o pompa airless, poti zugravi de 10 ori mai repede, fara sa-ti afectezi performanta. 

De ce sa alegi o pompa Graco GX21?

  • Este ideala pentru cei care zugravesc frecvent case si apartamente, fiind o pompa airless destinata proiectelor mici de pana in 500 de mp
  • Are o fiabilitate extrem de ridicata, poti sa-i schimbi orice piesa consumabila direct pe santier fara sa mai pierzi timp si bani la service 
  • Este usor de transport si de intretinut; utilizand un lichid de intretinere pe timpul depozitarii ii prelungesti durata de viata 
  • Pompa este foarte rentabila, banii pe care ii investesti ii poti recupera chiar si dupa prima lucrare, in functie de dimensiunea ei

 

Kitul complet Graco GX21 iti ofera toate accesoriile de care ai nevoie pentru a obtine rezultate de calitate. Primesti: 

  1. 4 extensii cu ajutorul carora poti pulveriza material si in zonele mai putin accesibile, fara sa depui efort in plus
  2. O clepsidra in care poti pastra duzele si astfel sa le prelungesti durata de viata 
  3. Un lichid de intretinere pe care sa il introduci in pompa airless pe timpul depozitarii
  4. Un ulei de piston care reduce gradul de uzura al acestuia (aplici doar 2-3 picaturi inainte de fiecare utilizare)
  5. 1 set de filtre de la Graco (filtrele trebuie schimbate dupa maxim 6 utilizari, materialul abraziv determinand necesitatea inlocuirii lor)

2.Pompa de glet T-MAX 657 

In materie de pompe de glet, pompa de glet T-MAX 657 s-a declarat invingatoare in topul preferintelor clientilor nostri. Toate pompele de glet T-MAX sunt o alegere potrivita pentru cei care se ocupa de finisarea unei lucrari cap-coada si gletuiesc frecvent. 

Pompa de glet T-MAX 657 prezinta o cuva unde gletul la sac malaxat trebuie introdus. Este ideala pentru cei care au lucrari mari si are o capacitate de pulverizare de 7,2 l/minut. 

Pentru a te asigura ca fiecare sac de glet preparat are aceeasi consistenta, poti atasa pompei un malaxor de la Euromair MIXPRO 70 cu ajutorul caruia gletul va ajunge direct in cuva, nu va face reactie si va avea aceeasi vascozitate. 

Poti pulveriza atat glet, cat si tencuieli decorative sau adezivi. 

Pompa de glet MINIJET 120 sau JETMIX 100 sunt si ele de luat in considerare.

Pompa Euromair JETMIX 100 este alegerea ideala daca vrei o pompa cu malaxare integrata ( pui sacul si materialul se prepara singur).

Pompa MINIJET 120 este potrivita pentru cei care au parte de lucrari industriale, permitand amestecarea putin mai vascoasa a gletului.

Apasa aici si vezi cum trebuie sa alegi o pompa de glet.

3.Kit de intretinere pentru pompe airless

Odata ce faci o investitie si decizi sa cumperi o pompa airless, ai nevoie de un kit de intretinere care sa-i prelungeasca durata de viata. 

Kitul de intretinere contine 3 produse: unul pentru intretinerea duzelor, unul pentru intretinerea pistonului si unul pentru intretinerea sistemului de pompare al pompei airless. 

Fiecare produs are rolul de a reduce gradul de uzura al acestor componente esentiale. 

Folosind aceste 3 produse scapi de multe vizite la service si de timp pierdut.

4.Extensie pentru pistol de 100 cm 

 

Alegerea unei extensii te ajuta sa pulverizezi material pe tavan sau pe peretii inalti fara sa depui un efort excesiv. Exista mai multe versiuni de extensie din care poti alege: de 25, 75 sau 50 de cm. 

Iata cum sa calculezi dimensiunea extensiei potrivita pentru tine:

  • Calculceaza distanta de la tavan la podea
  • Calculeaza inaltimea ta
  • Scade din distanta totala inaltimea ta si cei 20-30 de cm. pe care trebuie sa-i lasi liberi intre tine si suprafata pentru o pulverizare uniforma

 

Folosind o extensie, nu mai ai neovie de scara pentru a acoperi suprafetele inalte si nici nu va mai trebui sa stai cu mana foarte ridicata si sa resimti durerea rezultata in urma efortului depus. 

Extensia de 100 de cm este cea mai mare extensie disponibila pe Airless Consulting si preferata celor care ne-au ales drept partener de incredere. 


5.Șlefuitor circular Hyde

 

Fiecare detaliu face diferenta si atentia pentru detalii face diferenta dintre un profesionist si un zugrav la inceput de drum. Pentru a te asigura ca peretele are o suprafata impecabila, poti remedia orice retus folosind un slefuitor circular de la Hyde. 

Aceasta este o scula simpla si desteapta cu ajutorul careia poti usor sa obtii rezultatele dorite. Folosind-o elimini riscul de a ”sapa” prea mult in perete, risc care exista atunci cand utilizezi o masina de slefuit automata. 


6.Scut protector din aluminiu 

 

Asigura-te ca materialul pe care il pulverizezi nu ajunge pe suprafetele nedorite. Folosind un scut protector din aluminiu elimini riscul aparitiei unei astfel de situatii. 

Scutul este usor de manevrat in acelasi timp in care pulverizezi material. Cu o mana tii fix scutul pe suprafata pe care o protejezi, iar cu cealalta pulverizezi folosind o pompa airless. Este extrem de util si te scuteste de probleme. Iata-l in actiune:

Afla mai multe despre acest produs profesional in articolul ”Scut protector din aluminiu pentru zugravii profesionisti.

7.Furtun BLUEMAX II 15 m

 

Acest furtun are o lungime de 15 metri si ofera flexibilitatea potrivita pentru cei care au parte de lucrari mici. Daca ai nevoie de si mai multa flexibilitatea si iti doresti un furtun de 30 de metri, poti conecta doua furtunuri BLUEMAX II cu ajutorul unui adaptor.

In plus, furtunul este rezistent, si curatat dupa fiecare utilizare va avea si o durata de viata indelungata. 

Altfel, restul de material ramas in interiorul furtunului dupa utilizarea pompei airless, se va intari si poate determina ruperea acestuia urmatoarea data cand folosesti pompa. 

8.Folie protectie cu banda mascare 

 

Fiecare zugrav stie cat de importanta e prima etapa a zugravitului: mascarea. Pe Airless Consulting gasesti folie de protectie cu banda pentru a realiza acest proces. Dimensiunea foliei acopera eficient suprafetele pe care vrei sa le protejezi, iar calitatea superioara te asigura ca materialul pe care il pulverizezi nu va atinge alte zone decat cele dorite. 


9.Spatula HaWe 80 cm

 

Pentru netezirea gletului, clientii nostri au ales cel mai des spatula HaWe de 80 de centimetri care isi face treaba extrem de bine. Vei obtine o aderenta optima si rezultate de calitate, dintr-o singura miscare. 

Pentru a putea gletui tavanele sau peretii mai inalti fara sa depui un efort foarte mare, poti sa atasezi un adaptor spatului si sa ii atasati un prelungitor (sau chiar o coada de matura).

Descopera mai mutle despre acest produs citind articolul Cum aleg spatula pentru gletuire?

10.Trafalet Anza 45 cm. 

 

Trafaletul de la Anza de 45 de centimentri are un maner ergonomic care faciliteaza prinderea si utilizarea produsului. Rola este de realizata din microfibre durabile. 

Poti aplica orice tip de vopsea lavabila de interior cu ajutorul acestui trafalet si datorita dimensiunii sale, este potrivit pentru a acoperi suprafete mari. Este recomandat in special pentru texturi minime pe suprafete netede. 

Vezi diferentele dintre 3 tipuri de trafalet de la branduri cunoscute in articolul ”Trafalet Anza, Purdy sau L'Outil Parfait?


Acestea au fost top 10 produse profesionale preferate de pe site-ul nostru.

Noi suntem aici pentru a-ti veni in ajutor. 

Pentru orice alte întrebări, Airless Consulting îți stă la dispoziție. Nu ezita să ne contactezi.

  • Lasă-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Sună-ne la numărul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajută să fii un profesionist în domeniul tău. Vei realiza mai multe lucrări, vei avea mai mult profit și te vei bucura de mai mult timp liber.Află mai multe despre povestea Airless Consulting apăsând aici.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!