Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompe pentru constructii

Afiseaza: 1-32 din 205 produse

 Filtre

Pompe de zugravit, pompe de gletuit, pompe de tencuit - toate pentru mesteri profesionisti in constructii

 

Pentru a răspunde nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniul construcțiilor, Airless Consulting pune la dispoziție o gamă diversificată și performantă de pompe pentru construcții, esențiale pentru aplicarea eficientă și de înaltă calitate a unei varietăți de materiale precum lavabila, var, glet, tencuiala, adezivi, mortar, vopsea decorativă, diferite tipuri de șape, celuloză și spumă poliuretanică.

 

Selectia noastră include pompe de zugrăvit de ultimă generație, ideale pentru aplicarea uniformă și rapidă a lavabilei, pompe de tencuit care eficientizează procesul de finisare a pereților, și pompe airless, recunoscute pentru precizia lor în vopsire. De asemenea, oferim soluții specializate precum pompe de gletuit și pompe de vopsit cu lavabila, care asigură aplicări de o calitate superioară, optimizând timpul și resursele.

 

Cu o gamă variată de produse de la branduri de renume precum Graco, Wagner, Euromair, IMER, Titan, și Bisonte, Airless Consulting este destinatia profesioniștilor în căutarea de pompe de zugrăvit cu lavabila, pompe de tencuit, și pompe de vopsit airless. Fie că proiectul dumneavoastră necesită o pompă de varuit, o pompă de glet, sau o pompă pentru șapă clasică, semiuscată sau fluidă și autonivelantă, avem soluțiile tehnologice pentru a asigura eficiența maximă și rezultate de excepție.

 

Explorând oferta noastră, veți găsi pompe tencuit și pompe vopsit adaptate pentru fiecare tip de material, inclusiv pompe sapa pentru aplicarea eficientă a șapei clasice, semiuscate sau fluide și autonivelante. De asemenea, pompe de varuit sunt disponibile pentru proiectele care cer aplicarea tradițională a varului, oferind o soluție optimă pentru fiecare necesitate specifică.
 

La Airless Consulting, ne angajăm să oferim echipamente de înaltă calitate care să îmbunătățească productivitatea și să asigure finisaje de top pentru proiectele dvs. Vizitați site-ul nostru pentru a descoperi gama completă de pompe pentru construcții, și alegeți soluția care vă va duce lucrările la nivelul următor de profesionalism și eficiență.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!