Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cauti Accesorii si unelte de zugravit, gletuit ? Scule profesionale, calitate garantata !

Afiseaza: 1-32 din 617 produse

 Filtre

UNELTE DE ZUGRAVIT, GLETUIT ȘI ACCESORII aduce în prim-plan produse de la branduri de top precum Anza, Wooster, L'outil Parfait, Ragni, FestoolHawe + multe alte brand-uri de renume, asigurându-vă că aveți acces la cele mai bune instrumente pentru a atinge perfecțiunea în fiecare proiect.


În universul construcțiilor și renovărilor, precizia și eficiența sunt piloni ai succesului. La Airless Consulting, ne dedicăm furnizării de unelte de zugrăvit, gletuit și accesorii care satisfac cele mai înalte standarde de calitate.
 

Descoperiți gama noastră selectă de trafaleti profesionali Anza, optimizați pentru aplicarea vopselelor lavabile cu eficiență și uniformitate, și pensule profesionale Wooster, recunoscute pentru precizia lor în aplicare și durabilitate. Pentru profesioniștii în gletuire, oferim gletiere profesionale L'outil Parfait, inclusiv variante de 60 cm, ideale pentru finisaje netede și impecabile.
 

Pentru lucrări de finisare și detalii precise, spaclurile și mistriile Ragni reprezintă alegerea predilectă, garantând aplicări uniforme și netede. Iar pentru cei care pun un accent deosebit pe pregătirea suprafeței și finisarea de calitate, sistemele de șlefuire și aspiratoarele Festool oferă soluții de top pentru un mediu de lucru curat și o pregătire impecabilă a suprafețelor.
 

Nu în ultimul rând, pentru sarcinile care necesită precizie și durabilitate, uneltele și accesoriile Hawe completează gama noastră, asigurând că aveți la dispoziție instrumente fiabile pentru orice provocare întâlnită în cadrul proiectelor dvs.
 

Vizitați Airless Consulting pentru a explora selecția noastră completă și a descoperi cum produsele noastre, de la branduri de renume precum Anza, Wooster, L'outil Parfait, Ragni, Festool, și Hawe, pot transforma abordarea fiecărui proiect. Alegeți uneltele profesionale care vă ridică standardele și vă eficientizează lucrările, garantând rezultate de excepție.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!