Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Lampa de lucru Festool

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Explorați categoria Lămpi de Iluminare de la Airless Consulting, unde fiecare lampă și proiector este proiectat pentru a îmbunătăți vizibilitatea și a adăuga lumină acolo unde contează cel mai mult.

Avem o gamă variată de lămpi de lucru și proiectoare care să satisfacă orice cerință de iluminat, fie că este vorba de un atelier, un șantier de construcții sau un spațiu de lucru personal.

 

Ce găsim în categoria Lămpi de Iluminare?

 

Categoria noastră cuprinde lămpi de lucru cu acumulator precum Lampa de lucru KAL II SYSLITE și Evidentiere STL 450 SYSLITE de la Festool, care oferă iluminare excelentă și durabilitate îndelungată.


Proiectoarele pentru construcții DUO SYSLITE, cu LED-uri eficiente și robustețea lor caracteristică, sunt ideale pentru iluminarea pe suprafețe mari.

 

Pentru Ce Pot Fi Folosite??

 

Produsele noastre sunt esențiale pentru lucrări precise în condiții de vizibilitate redusă, fie că este vorba de șlefuire, vopsire, sau orice altă activitate ce necesită iluminat suplimentar. Lămpile de lucru cu LED și proiectoarele cu dispersie largă sunt perfecte pentru a evidenția denivelările și pentru verificarea finisării lucrărilor.
 

Cum Aleg o lampa?

 

Alegerea unei lămpi de lucru se face în funcție de specificul și dimensiunea proiectului. Pentru mobilitate și flexibilitate, optați pentru o lampă de lucru cu acumulator, cum ar fi Lampa de lucru KAL II Set SYSLITE. Pentru proiecte de construcție mari, un proiector puternic ca DUO Set SYSLITE vă va oferi iluminarea necesară pe întregul spațiu de lucru.
 

Ce Tipuri de Accesorii exsita?

 

Accesoriile disponibile, precum geanta ST BAG pentru transportul facil al proiectoarelor, capul sferic magnetic MA KAL pentru o fixare flexibilă și stativul ST DUO 200, extind funcționalitatea și ușurința de utilizare a lămpilor noastre de lucru, oferindu-vă opțiuni de montare versatile și stabilitate.
 

De Ce Să Folosim Produsele Festool?

 

Utilizarea lămpilor de lucru LED și proiectoarelor Festool din această categorie vă asigură că toate proiectele dvs. sunt văzute în cea mai bună lumină, literalmente. Cu garanția all-inclusive Festool, sunteți asigurat că investiția dvs. în iluminare este protejată, vă oferim nu doar lămpi, ci și liniștea minții de care aveți nevoie pentru a lucra eficient și în siguranță.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!