Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Folie lichida

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Alege sa aplici folie lichida pentru a proteja orice suprafata neabsorbanta. Folia lichida este un material de protectie, usor de aplicat si EXFOLIABIL. 


De ce sa folosesti folie lichida pe santier?


Salvezi timp - iti oferim un exemplu concret aflat din partea unui mester profesionist care a ales sa aplice folie lichida la lucrarile lui: 

”Am infoliat 2 etaje de blog, feicare etaj avea cate 7-8 apartamente, intr-un timp record: 60 de minute.”
   

Economisesti bani - reduci costul intregii operatiuni de infoliere (manopera, folie, banda) pentru ca o singura galeata de folie lichida iti ajunge pentru aproximativ 90-100 de metri patrati 

Simplu de aplicat & exfoliat - o folie de protectie pentru zugravit de la HS Protect se aplica simplu si rapid, cea mai eficienta metoda fiind prin pulverizare, iar exfolierea se realizeaza dintr-o singura miscare 
 

Gata de utilizat - fiecare galeata de folie de protectie pentru constructii este pregatita pentru aplicare, deci nu trebuie sa acorzi timp in plus pentru pregatirea materialului ceea ce iti reduce din efortul depus pentru operatiunea de infoliat  

Protectie asigurata - folia lichida de la HS Protect este un material NOU si inovativ, produs de o firma din Belgia, si creat special pentru a-ti oferi siguranta sa suprafetele infoloiate cu o folie de protectie sunt 100% protejate in timp ce lucrezi 
 

Cum alegi ce folie de protectie sa aplici?


Folia lichida se alege in functie de MEDIUL DE LUCRU. 

Astfel, daca lucrezi intr-un mediu de lucru cu un grad de umiditate ridicat iti recomandam sa alegi o folie lichida IMPERMEABILA (Water Repellent). In cazul in care lucrezi intr-un mediu aerisit unde nu se formeaza umezeala sau condens, poti aplica folie lichida TRANSPARENTA. 
 

Care sunt suprafetele care pot fi infoliate cu folie lichida?


Acest material de constructii pentru infoliat este ideal pentru a proteja toate suprafaetele neabsorbante.

Drept urmare, folie lichida NU se aplica pe lemnul nevopsit sau pe lemn protejat de lac/vopsea pe baza de apa. In schimb, poti aplica folie de protectie pentru zugravit pe:
 • Sticla 
 • Plastic
 • Metal 
 • Beton 

Practic, poti sa protejezi cu folie lichida usi, geamuri, pardoseli. 
 

Cum poti sa aplici folie lichida?

 

Exista trei metode de a aplica folie de protectie pentru constructii:
 1. Pensula - potrivita pentru suprafete foarte mici 
 2. Trafalet - potrivit pentru suprafete mici spre medii 
 3. Pompa airless - potrivita pentru suprafete medii si mari 

Iti recomandam sa aplici folie lichida folosind o pompa airless intrucat este cea mai EFICIENTA metoda de aplicare din cele 3 mentionate care iti asigura cel mai mare grad de productivitate pentru realizarea operatiunii de infoliat. 
   

Dupa cat timp poti sa exfoliezi folia lichida?


Folia lichida este un material sustenabil, care trece printr-un proces de productie complex si este realizata prin metode care au un impact minim asupra mediului incojurator ceea ce subliniaza nivelul de inovatie al produsului. 

Astfel, datorita procesului de productie, folia lichida este creata pentru a putea fi exfoliata dupa minim 2 ore de la aplicare. 

Insa in functie de conditiile de lucru si de grosimea stratului de folie lichida aplicat, acest timp poate varia. 

Cati metri patrati poti sa acoperi cu o galeata de folie lichida?

In mod normal, o galeata de folie de protectie pentru zugravit poate fi folosita pentru a proteja intre 90-100 de metri patrati. 

Acest numar poate sa fie afectat in functie de grosimea stratului pe care il aplici. Astfel, poti aplica folie lichida pe suprafete care prezinta neregularitatii si care impun un grad mai ridicat de protectie. 

Fiecare galeata de folie lichida de pe Airless Consulting are 20 de kilograme. 

Recomandari 
 1. Evita contactul cu ochii sau pielea 
 2. Foloseste folia lichida in termen de 18 luni 
 3. Inchide galeata de folie lichida etans pentru depozitare 
 4. Curata unealta cu care ai aplicat folie de protectie cu apa rece 
 5. Foloseste un echipament de zugravit profesional in timp ce lucrezi

*In cazul in care aplici folie lichida cu o pompa airless, te sfatuim sa mentii duza umeda in timpul pulverizarii. Astfel, elimini riscul infundarii frecvente al duzei. 

Folia lichida este ideala daca vrei sa nu te mai chinui sa aplici banda si sa salvezi timp la fiecare lucrare. Timp pe care il poti realoca altor proiecte si astfel sa produci mai multi bani, cu un minim de efort. 

Folosind o folie de protectie scapi de griji in timp ce aplici vopsea/glet. Practic, iti ofera incredere ca fiecare suprafata infoliata cu folie lichida beneficiaza de protectie garantata. 

Vei obtine un finisaj de calitate si clientii tai vor fi impresionati de cat de repede ai terminat proiectul - cu rezultate la standarde inalte. 

Suna-ne la 0724 071 111 daca ai nevoie de mai multe informatii din partea noastra. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!