Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Duze si Accesorii

Afiseaza: 1-32 din 677 produse

 Filtre

Descoperiți în categoria Duze și Accesorii un univers complet de accesorii indispensabile pentru orice sistem de vopsire sau aplicare de materiale.


Această categorie cuprinde duze airless de înaltă performanță și accesorii duze de la lideri în industrie precum Graco, Wagner, Titan și Bisonte, garantând precizie și eficiență în fiecare proiect.
 

Fie că este vorba despre duze pentru marcaje rutiere, duze pentru pompe de zugrăvit, sau suporturi de duze, aici veți găsi soluțiile ideale pentru a vă optimiza echipamentul și a îmbunătăți calitatea aplicării.

 

Ce găsim în această categorie?

O gamă variată de duze airless și accesorii care se potrivesc cu o multitudine de echipamente, inclusiv duze Graco, duze Wagner, și duze airless Titan, precum și duze pentru aplicarea gletului sau adezivilor, oferind flexibilitate maximă în orice tip de proiect.

 

Pentru ce pot fi folosite produsele existente în această categorie?

Fie că doriți să aplicați vopsea în mod uniform, să marcați linii pe drumuri, sau să pulverizați glet sau tencuială, duzele și accesoriile noastre sunt concepute pentru a oferi performanță de top și finisaje de calitate.

 

Cum alegi un produs din această categorie?

Selectați bazându-vă pe specificul echipamentului dumneavoastră și pe tipul materialului aplicat. Duzele airless sunt clasificate după dimensiune și tipul pulverizării, iar accesoriile precum suporturile de duze sunt esențiale pentru adaptabilitate și ușurința de utilizare.

 

Ce tipuri de accesorii pot fi folosite cu aceste duze?
 


De la suporturi de duze (suport duza) la seturi de garnituri și adaptori, aceste accesorii vă permit să personalizați și să întrețineți echipamentul pentru o performanță optimă.

De ce să folosim produsele din această categorie?

Utilizarea duzelor și accesoriilor adecvate nu doar că îmbunătățește calitatea aplicării, dar și eficiența și economia de material. Produsele de la Graco, Wagner și Titan sunt recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor, asigurând o aplicare precisă și uniformă.

 

Produse relevante includ Duza airless Graco RAC V LineLazer 315, ideală pentru marcaje rutiere, și Setul Rac X + Duza 515, perfect pentru aplicări diverse. Aceste produse, alături de suporturile de duze și seturile de garnituri, oferă soluții complete pentru orice cerință de aplicare.
 

Categoria Duze și Accesorii de la Airless Consulting reprezintă alegerea profesională pentru toți cei care caută precizie, eficiență și rezultate de excepție în proiectele lor. Explorați acum gama noastră extinsă și alegeți soluțiile ideale pentru a vă îmbunătăți tehnica de aplicare!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!