Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Ferastrau circular

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Descoperă Precizia cu Ferăstraiele Circulare Festool
 

Performanță de Top în Tăiere cu Ferăstraiele Circulare de la Festool

Explorați gama noastră de ferăstraie circulare, inclusiv opțiuni variate de la circular cu masă la circular pe acumulator, proiectate să satisfacă cerințele profesioniștilor. Indiferent dacă căutați un circular de masă cu glisare sau un circular cu incizor, Festool vă oferă tehnologia și calitatea necesară pentru a executa tăieri precise și eficiente.

 

Ce oferă colecția noastră?

Modele precum Ferăstrăul circular pe acumulator TSC 55 5,0 EBI-Plus și Ferăstrăul circular cu masă TKS 80 EBS Set reprezintă angajamentul nostru către inovație și siguranță. Aceste ferăstraie circulare combină mobilitatea cu performanța, oferind soluții ideale pentru orice mediu de lucru, de la atelier la șantier.

 

Cum alegem un ferăstrău circular adecvat?
 

Evaluând necesitățile specifice ale proiectului și mediul de lucru. Un circular pe baterie este ideal pentru lucrări unde mobilitatea este esențială, în timp ce un circular de masă oferă precizie înaltă pentru tăieri complexe. Circularul cu pretaietor și circularul cu sanie sunt opțiuni excelente pentru proiecte care necesită tăieri lungi și drepte cu un grad înalt de exactitate.
 

Ce accesorii și opțiuni sunt disponibile?

 

Gama noastră include o varietate de accesorii circulare, de la ghidaje și sine la discuri de tăiere specifice, fiecare proiectat să îmbunătățească precizia și flexibilitatea ferăstrăului circular.

 

De ce să optați pentru ferăstraiele circulare Festool?

 

Oferind nu doar echipamente de tăiere de înaltă calitate, dar și o Garanție All-Inclusive de 3 ani, care acoperă reparații gratuite și asigurare împotriva furtului, Festool demonstrează angajamentul său față de durabilitatea și performanța produselor sale.


Explorați acum gama noastră de ferăstraie circulare profesionale și revoluționați modul în care lucrăți, beneficiind de precizia și eficiența oferită de Festool. Alegeți calitatea și inovația pentru rezultate superioare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!