Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompe Graco

Afiseaza: 1-32 din 55 produse

 Filtre

Descoperă inovația și eficiența cu gama selectă de pompe Graco, proiectate pentru a satisface nevoile exigente ale profesioniștilor din domeniul vopsirii și aplicării materialelor.


Fiecare pompă airless Graco reprezintă vârful de lance al tehnologiei, promițând performanță de neegalat și durabilitate în orice proiect.
 

Pompe Graco de top:

 
  • Graco GX21: Acest model compact și puternic este ideal pentru aplicarea eficientă a vopselei în proiecte de dimensiuni mici. Graco GX21 combină ușurința de utilizare cu tehnologia airless avansată, asigurând finisaje de înaltă calitate și economie semnificativă de material.

  • Graco ST Max II 595: Perfect pentru profesioniștii care doresc versatilitate și performanță, ST Max II 595 gestionează cu ușurință o gamă variată de materiale, fiind o alegere populară pentru atât proiecte rezidențiale, cât și comerciale.

  • Graco UltraMax II (695, 795 și 1095): Aceste modele sunt proiectate pentru profesioniștii care cer maximum de eficiență și capacitate. Fie că este vorba despre UltraMax II 695 pentru proiecte de dimensiuni medii sau UltraMax II 1095 pentru cele mai mari proiecte, Graco oferă soluții de vârf pentru orice necesitate.

  • Graco Mark: O gamă variată de pompe robuste și fiabile, seria Mark este perfectă pentru aplicarea materialelor dense în proiecte ample. Pompa Graco Mark X, de exemplu, este apreciată pentru durabilitatea și versatilitatea sa excepționale.

  • Graco T-Max: Specializată în aplicarea gleturilor și materialelor decorative, seria T-Max asigură o aplicare uniformă și eficientă, optimizând productivitatea și calitatea finisajelor. T-Max 657 și T-Max 6912 Graco sunt modelele de top în această categorie.


Avantajele Alegerii Graco

 

Optând pentru pompe airless Graco, beneficiezi de calitate inegalabilă și inovație continuă, fiecare produs fiind rezultatul unui proces meticulos de cercetare și dezvoltare.

Graco se angajează să depășească așteptările clienților prin pistoale de vopsit Graco de înaltă precizie, duze airless durabile și pompe airless care stabilesc standarde în industrie.

 

Graco GX21, ST Max II 595, UltraMax II 695, 795, 1095, Mark, și T-Max sunt doar câteva dintre soluțiile avansate pe care Graco le oferă profesioniștilor din întreaga lume.

Fie că ai nevoie de o pompă de zugrăvit Graco pentru proiecte rezidențiale sau de un sistem robust pentru aplicări industriale, Graco are soluția ideală pentru a-ți asigura succesul în orice proiect.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!