Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Slefuitoare Festool

Afiseaza: 1-32 din 52 produse

 Filtre

Gama Festool de Slefuitor: Excelență în Finisaj și Prelucrare
 

Diversitatea Slefuitor Festool: Soluții Pentru Orice Proiect
 

Slefuitorul Pneumatic Festool: Precizie Aeriană
 

În domeniul pneumatic, Festool excelează cu modelele sale de slefuitor, inclusiv Slefuitorul Pneumatic cu vibrație LRS 400, care oferă finisaje fine pe suprafețe ample, și gama de slefuitor excentric LEX 3, cu variantele 77, 2, 5, 150, 5, 150, 7, și 150, 3. Aceste unelte sunt preferate pentru slefuitorul profesional datorită eficienței lor remarcabile în prelucrarea atentă a lemnului și gletului, asigurând un mediu de lucru curat prin compatibilitatea cu aspirator pentru slefuitor.
 

Slefuitorul cu Acumulator Festool: Mobilitate și Putere
 

Pentru libertate de mișcare fără compromisul cablurilor, slefuitorul cu acumulator de la Festool vine în mai multe variante: DTSC 400 3, 0 I Plus și RTSC 400-Basic-ERGO sunt ideale pentru slefuitorul de lemn și finisarea detaliilor, oferind o manevrabilitate excelentă și rezultate impresionante. ETSC 125 Basic, pe de altă parte, reprezintă un șlefuitor excentric pe acumulator, perfect pentru lucrări de finisaj și pregătirea suprafețelor pentru vopsire.
 

Soluții Festool pentru Slefuirea Gletului și Renovări
 

Slefuitorul de renovare RG 130 ECI în variantele Set DIA TH RENOFIX, Set DIA HD RENOFIX, și Set DIA AB RENOFIX își demonstrează eficacitatea în slefuirea gletului și a betonului, fiind un aliat de încredere în proiectele de renovare. Aceste modele sunt complementate de Polizorul de renovări RG 150 E Plus RENOFIX, oferind soluții complete pentru pregătirea suprafețelor la standarde profesionale.
 

Accesorii și Inovații Festool pentru Finisaje Perfecte
 

Accesorii Adaptabile pentru orice Nevoie de Șlefuire
 

Pe lângă slefuitorul lemn și slefuitorul pentru glet, Festool oferă o varietate de accesorii, cum ar fi Dispozitivul de slefuire HSK 80x133 H și Perie inel BC RG 130, care măresc versatilitatea și eficacitatea slefuitorului în proiectele de finisaj. Slefuitorul glet cu aspirator, cum ar fi slefuitorul Festool PLANEX cu brat telescopic și slefuitorul glet profesionale, LHS E 225 PLANEX, evidențiază angajamentul Festool către inovație și calitate superioară.
 

Fie că este vorba despre slefuitorul delta pentru finisaje în zone dificile, șlefuitorul excentric pentru suprafețe mari sau slefuitorul pneumatic pentru lucrări de precizie, Festool pune la dispoziție o gamă largă de unelte și accesorii pentru a răspunde nevoilor variate ale profesioniștilor și entuziaștilor DIY.

Inchirierea unui slefuitor Festool poate fi, de asemenea, o opțiune viabilă pentru proiectele pe termen scurt, asigurând accesul la unelte de înaltă calitate fără investiția inițială semnificativă.

Alegeți Festool pentru eficiență, durabilitate și finisaje de invidiat în toate proiectele dvs. de șlefuire.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!