Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Masina de slefuit beton si accesorii

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Mașini de Șlefuit Beton și Accesorii de la Festool: Eficiență și Precizie

 

Inovații în Tehnologia de Șlefuire a Betonului cu Festool
 

Variație Extinsă a Slefuitorilor de Renovare RG 130 ECI RENOFIX
 

Festool redefinește standardul în șlefuirea betonului și finisarea suprafețelor dure prin slefuitorul de renovare RG 130 ECI RENOFIX. Fie că e vorba de șlefuirea betonului, pregătirea suprafețelor pentru finisaje ulterioare sau finisarea betonului, gama RG 130 ECI RENOFIX este proiectată pentru a răspunde tuturor nevoilor profesioniștilor. Cu seturi variate cum ar fi Set DIA TH RENOFIX, Set DIA HD RENOFIX, și Set DIA AB RENOFIX, Festool oferă soluții precise și eficiente pentru fiecare tip de proiect.
 

Accesorii Esențiale: Discuri de Diamant și Freze Disc pentru Fiecare Proiect
 

Performanță Maximă cu Discurile de Diamant și Frezele Disc Festool
 

Completând mașinile de șlefuit beton, gama de discuri de diamant și freze disc de la Festool asigură performanța optimă în șlefuirea betonului și pietrei naturale. De la Disc de diamant DIA HARD pentru suprafețe dure, la Disc de diamant DIA ABRASIVE pentru materiale mai moi și până la Disc de diamant DIA STONE pentru finisaje de înaltă calitate, fiecare disc și freză este concepută pentru a oferi rezultate superioare și durabilitate îndelungată.
 

Garanția All-Inclusive Festool: Un Angajament pentru Calitate și Durabilitate
 

Siguranță și Încredere în Utilizarea Uneltelor Festool
 

Alegerea mașinii de șlefuit beton și a accesoriilor din gama Festool aduce nu doar avantajul unor unelte de înaltă performanță, ci și siguranța oferită de garanția all-inclusive. Această garanție acoperă reparații gratuite, înlocuire în caz de furt, și furnizarea de piese originale garantate pentru trei ani, asigurând utilizatorilor că investiția lor este protejată.
 

Variația Extinsă de Unelte pentru Șlefuirea Betonului
 

Cu o gamă largă de mașini de șlefuit, discuri abrazive, și freze disc, Festool se adresează atât profesioniștilor, cât și entuziaștilor DIY. Fie că aveți nevoie de o mașină de slefuit cu perie pentru finisaje delicate sau de un slefuitor Festool pentru proiecte de amploare, Festool oferă soluțiile adecvate pentru șlefuirea betonului, finisarea betonului și șlefuirea pietrei naturale.
 

Prin tehnologia avansată și accesoriile specializate, inclusiv discuri de slefuire și pietre de slefuit beton, Festool își confirmă poziția de lider în inovația pentru șlefuirea betonului și materialelor dure. Alegeți Festool pentru proiectele dvs. și beneficiați de eficiență, durabilitate și finisaje de excepție, susținute de o garanție all-inclusive care vă protejează investiția.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!