Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Oscilatoare

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Oscilatoare Festool: Performanță, Precizie și Protecție Integrată
 

Oscilatoarele Festool reprezintă epitomul inovației și versatilității în domeniul sculelor electrice multifuncționale. Concepute pentru a satisface cerințele stringente ale profesioniștilor din construcții și renovări, aceste unelte excelează în eficiență și precizie, oferind soluții complete pentru o varietate largă de materiale și aplicații.

 

Caracteristici și Avantaje Unice ale oscilatoarelor Festool

 

  • Sistem de Prindere Rapidă StarlockMax: Optimizează fluxul de lucru prin schimbarea rapidă și fără efort a accesoriilor, economisind timp valoros.

  • Tăieri Ghidate cu Precizie: Designul avansat permite efectuarea de tăieri directe în material, ghidate cu precizie și fără praf, inclusiv în condiții dificile.

  •  
  • Confort Maxim în Utilizare: Sistemul antivibrații și decuplarea între carcasa și motor reduc oboseala, oferind un confort superior pe durata utilizării prelungite.

  • Motor EC-TEC Fără Perii: Asigură un avans maxim al lucrului prin reglarea progresivă a turației, pentru performanțe ridicate fără compromisuri.

  • Mobilitate și Libertate de Mișcare: Acumulatorul Li-HighPower Compact de 18 V elimină restricțiile cablului, oferind libertate totală în orice proiect.

 

Inovația în Oscilare: Scula Electrică VECTURO OSC 18
 

VECTURO OSC 18 HPC 4,0 EI-Set stă la baza acestei categorii, promițând performanțe de top și flexibilitate maximă. Echipat cu 3 pânze universale de fierăstrău, un acumulator puternic și un încărcător rapid, acest oscilator redefinește eficiența în lucrul cu lemnul, materialele compozite și multe altele.


Protecția All-Inclusive Festool

Toate oscilatoarele Festool beneficiază de garanția all-inclusive, oferind reparații gratuite, înlocuire în caz de furt și piese originale garantate pentru primii trei ani. Această garanție exclusivă asigură protecție completă pentru uneltele dvs., garantând liniștea și încrederea necesare în orice proiect.

Concluzie

Alegând oscilatoarele Festool, vă alăturați unui standard de excelență recunoscut în industrie, beneficiind de tehnologie de ultimă oră, soluții inovatoare și protecție completă. Fie că aveți nevoie de precizie în tăieri, eficiență în șlefuire sau versatilitate în renovări, Festool vă oferă instrumentele necesare pentru a transforma fiecare provocare într-un succes garantat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!