Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Sisteme de taiere Festool

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Sisteme de Tăiere Festool: Inovație și Eficiență pentru Profesioniști
 

Sistemele de Tăiere Festool reprezintă vârful de lance în tehnologia de tăiere, oferind polizor unghiular profesional și polizor unghiular pe acumulator, concepute pentru a maximiza eficiența și a asigura finisaje de înaltă calitate cu efort minim.

 

Performanță și Precizie

 

  • Polizorul unghiular cu acumulator AGC 18 125 EB, Basic, exemplifică puterea și flexibilitatea unui polizor cu acumulator, ideal pentru mobilitate și utilizare în diverse condiții de lucru.

  • Polizorul unghiular profesional, precum AGC 18 125 5,0 EBI Plus, demonstrează eficacitatea unui polizor unghiular fără perii, oferind durabilitate crescută și menținere minimă.

  • Polizorul unghiular pe acumulator, din gama DSC AGC 18 125 FH EB, Basic, promite tăieri exacte și fără praf, ridicând standardele de precizie în tăierea diverselor materiale.

 


Aplicații Versatile și Eficiență

 

Fie că este vorba de tăieri în lemn, metal sau beton, polizorul profesional Festool oferă soluții complete. Designul avansat și tehnologia de ultimă oră asigură performanțe de top și rezultate impresionante, fără a compromite ușurința de utilizare.
 

Alegerea Optima pentru Fiecare Proiect

 

Alegerea unui polizor cu acumulator sau a unui polizor unghiular profesional din gama Festool înseamnă a opta pentru unelte care combină puterea cu precizia. Sistemele portabile de tăiere Festool sunt concepute pentru a oferi control deplin și versatilitate, adaptându-se perfect la specificul fiecărei lucrări.
 

Protecție și Încredere cu Garanția Festool

 

Toate sistemele de tăiere Festool, inclusiv polizorul unghiular pe acumulator și polizorul unghiular profesional, vin echipate cu garanția all-inclusive Festool. Această garanție oferă reparații gratuite, înlocuire în caz de furt, și asigurarea pieselor originale garantate pentru primii trei ani de utilizare, subliniind angajamentul Festool pentru calitate și satisfacția clientului.
 

Explorați gama de Sisteme de Tăiere Festool și experimentați vârful de lance în tehnologia de tăiere cu uneltele care redefinește standardele de eficiență și precizie în fiecare proiect. Cu Festool, fiecare tăiere devine o dovadă a măiestriei și a profesionalismului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!