Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

La ce te ajută un adaptor pentru pompa airless?

La ce te ajută un adaptor pentru pompa airless?

Pompa airless este un instrument de zugravit versatil care iti permite sa o adaptezi nevoilor tale. Cand vine vorba de lungimea furtunului sau atasarea lui la pistolul de pulverizare, un adaptor sau o piesa de conectare iti pot fi de folos. Inainte de a-ti spune la ce te ajuta un adaptor, sa aflam mai multe despre ele.

Cate tipuri de adaptoare exista?

Adaptor furtun

Un adaptor pentru furtun este folosit atunci cand tipul filetului pe care il are furtunul nu este compatibil cu cel al pompei airless. 

De exemplu, adaptorul pentru furtun 1/2″ x 3/8″ are un adaptor cu filet 1/2” (femeie) si un filet 3/8″ (bărbat) pe cealalta parte.


Adaptor pentru pistol 

Acest adaptor este folosit atunci cand dimensiunea filetului furtunului este fie prea mare, fie prea mica pentru pistolul tau de pulverizare. 
 

Piesa de conectare furtun 

Tipul de material pe care il pulverizezi si dimensiunea lucrarilor tale iti indica de multe ori lungimea furtunului de care ai nevoie. Astfel, daca ai parte de lucrari mari si pulverizezi glet sau alte materiale mai vascoase, cel mai probabil vei avea nevoie de un furtun mai lung. 

Poti prelungi furtunul pompei airless prin adaugarea unui alt furtun, legate prin intermediul unui piese de conectare. Alege-o pe cea potrivita pentru tine. Le gasesti aici la diferite dimensiuni. 

Verificati manualul pulverizatorului pentru a vedea lungimea maxima admisa a furtunului pentru pompa ta airless. 

La ce te ajuta un adaptor pentru pompa airless?

Un adaptor sau o piesa de conectare este de folos atunci cand filetul de la pompa airless difera fata de cel al furtunului sau atunci cand iti doresti sa conectezi doua furtunuri pentru a-ti extinde raza de acoperire fara a reduce performanta.

Airless Consulting 

La noi gasesti furtunuri airless cu diferite lungimi, grosimi si tipuri de filete de la diverse branduri precum Graco si Wagner. Afla mai multe despre furtunurile de inalta presiunea si cum sa-l alegi pe cel potrivit apasand aici

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111
 

Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Vezi adaptoare

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!