Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pistol de pulverizare aftermarket vs Pistol de pulverizare original

Pistol de pulverizare aftermarket vs Pistol de pulverizare original

Merita sa cumperi un pistol de pulverizare aftermarket sau ar fi mai bine sa achizitionezi un pistol de pulverizare original? Raspunsul depinde de la zugrav la zugrav, in functie de dimensiunea si frecventa lucrarilor lor. 

Un pistol de pulverizare aftermarket nu este un produs original, ci este fabricat din materiale care se uzeaza mai repede decat cele ale unui pistol de pulverizare original.

Haideti sa luam doua exemple pentru a intelege mai bine diferentele dintre acestea. Prima data vom discuta despre pistolul de pulverizare aftermarket RS, iar apoi despre pistolul de pulverizare Graco Contractor PC.
 

Pistol de pulverizare aftermarket RS

 

Acest pistol de pulverizare este potrivit pentru presiuni de maxim 250 de bari si vine la pachet cu o duza 517, un rac, un filtru si pistolul de pulverizare in sine. Forma lui nu este una ergonomica, iar materialele de fabricare sunt mai putin rezistente in timp, insa acest produs este ideal pentru cei care au lucrari mici sau care vor sa-si renoveze propria casa.

Cu pistolul de pulverizare aftermarket RS  poti pulveriza lacuri, amorse, vopsele sau lavabile si este potrivit pentru orice tip de pompa airless excluzand pompele airless pentru glet sau de tencuit.


Pistolul de pulverizare Graco Contractor PC

 

Acesta are o forma ergonomica, fiind usor si confortabil de manevrat in timpul pulverizarii. Totodata, acesta are un declansator reglabil adica poti alege sa apesi pe declansator fie folosind 2 degete, fie 3, fie 4 in functie de cum ti-e tie mai usor. In plus, toate componentele consumabile sunt foarte usor de inlocuit avand un sistem de functionare simplu.  

Pulverizarea cu Graco Contractor PC este uniforma 100%, eliberandu-se o cantitate constanta de material. Acest pistol de pulverizare are mult mai multe caracteristici, este compatibil cu pompele airless de la Graco din gama Mark, si ST. 

Graco Contractor PC este o investitie pe termen lung. La achizitionare vei primi tot o duza 517, un Rac X, un filtru 60 mesh si un manual de utilizare. Presiunea maxima este de 248 bari.  


Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

 

Vezi mai multe pistoale de pulverizare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!