Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Cele mai ieftine accesorii pentru pompa airless de pe Airless Consulting

Cele mai ieftine accesorii pentru pompa airless de pe Airless Consulting

Cuprins:

1. Ce inseamna asta?
2. Cele mai ieftine accesorii pentru pompa airless

”Mai ieftin nu este?” Am primit de nenumarate ori intrebarea aceasta, iar raspunsul meu este ”Da”. Insa recomand varianta mai putin costisitoare doar in trei situatii si o sa-ti explic imediat de ce spun asta. Ti-am pregatit si o lista cu cele mai ieftine accesorii pentru pompa airless pe care le poti alege. 

Pompa airless este un instrument de zugravit sau gletuit, dupa caz, profesional.
 

Ce inseamna asta?

 

Un produs profesional este facut sa te tina o viata intreaga. 

  • Are materiale rezistente in timp 
  • Gasesti usor piese de schimb consumabile a caror frecventa de inlocuire poate fi redusa daca sunt curatate si intretinute corespunzator (aplicabil si in cazului pompei airless in sine) --vezi produsele de intretinere
  • Poate fi utilizata zilnic fara probleme daca nu este suprasolicitata 

 

*Ai ales o pompa airless de capacitate mica pentru lucrari de pana in 500 de metri patrati? Daca raspunsul este da, atunci nu iti recomand sa folosesti zilnic aceasta pompa pentru lucrari mai mari.

Vei suprasolicita pompa, nu vei mai obtine aceleasi rezultate de inalta calitate si vei reduce durata de viata a pompei. -- vezi aici cele mai bune pompe airless in functie de dimensiunea lucrarilor tale

Recomand cu incredere o pompa airless profesionala celor care au lucrari frecvente si vor sa isi croiasca o cariera frumoasa in acest domeniu.

Totusi, pentru cei care inca nu au bugetul necesar pentru a achizitiona o pompa airless noua, le sugerez varianta second-hand.

O pompa airless second-hand oferita de Airless Consulting este:

  • In perfecta stare de functionare
  • Are un pret de 3 ori mai mic decat o pompa airless noua 
  • Este revizuita si verificata 
  • Are o garantie de 30 de zile 

 

Iata un exemplu:  Pompa airless de vopsit – zugravit Graco ULTRAMAX II 1095 Second Hand

Caracteristici:

  • Pompa de capacitate mare
  • Are un debit de 4.1 litri/minut 
  • 2 operatori pot lucra in acelasi timp prin contectarea a doua furtunuri la pompa airless
  • Pompa vine echipata cu un pistol de pulverizare NOU, duza 517 si un furtun NOU de 15m.
  • Poti conecta mai multe furtunuri folosind un adaptor pentru a avea mai multa flexibilitate pe santier pana obtii dimensiunea maxima admisa de 60 de metri 
  • Poti pulveriza vopsele lavabile, vopsele pe baza de ulei, solutii de ignifugat, hidroizolatii, vopsele poliuretanice etc.
  • Pompa Graco de inalta calitate, un brand renumit in industria pompelor airless cu o istorie de peste 90 de ani 

 

! Defect:  Afisajul digital al presiunii nu functioneaza, insa are un manometru pentru afisajul presiunii

O alta varianta mai ieftina a unei pompe airless este o pompa hobby.

Aceste pompe nu sunt fabricate pentru a fi durabile, ci sunt recomandate pentru cei care vor sa zugraveasca acasa si sa obtina beneficiile de a lucra cu o pompa airless, respectiv pentru a obtine un rezultat foarte calitativ si pentru a scurta timpul de executie.

Cel mai probabil pompele la un pret mult mai ieftin isi vor pierde din calitatile de functionare dupa 600 de litri de vopsea, iar in medie zugravirea interioara si exterioara a unei case presupune consumarea a in jur de 150-200 de litri de vopsea.

Urmareste videoclipul de mai jos pentru a afla diferenta dintre o pompa hobby si o pompa profesionala. 

 

 

Acum ca am stabilit ce variante mai ieftine exista pentru o pompa airless, sa vedem:

Cele mai ieftine accesorii pentru pompa airless 


Exista 3 situatii in care recomand aceste produse:

  1. Vrei sa-ti zugravesti propria casa
  2. Ai parte de lucrari mici la un interval de timp mai redus
  3. Nu doresti un finisaj perfect

Altfel, iti recomand sa faci investitii pe termen lung. Achizitionezi un produs profesional, dar acesta are o durata de viata mai indelungata. Nu vei fi nevoit sa-l inlocuiesti la fel de repede ca pe un produs aftermarket. 


Mister elucidat: cele mai ieftine accesorii pentru pompa airless sunt cele AFTERMARKET. 


Din aceasta categorie gasesti:

Acest pistol de pulverizare este potrivit pentru presiuni de maxim 250 de bari și vine la pachet cu o duză 517, un rac, un filtru și pistolul de pulverizare în sine. Forma lui nu este una ergonomică, iar materialele de fabricare sunt mai puțin rezistente în timp, însă acest produs este ideal pentru cei care au lucrări mici sau care vor să-și renoveze propria casă.

Cu pistolul de pulverizare aftermarket RS poți pulveriza lacuri, amorse, vopsele sau lavabile și este potrivit pentru orice tip de pompă airless excluzând pompele airless pentru glet sau de tencuit.

 

  • Furtun Aftermarket 

Furtunul Aftermarket 15 m 1/4″ are lungimea de 15 m si este potrivit pentru pompe de zugravit sau gletuit. Presiunea maxima admisa este de 248 bari.

Folosind un adaptor sau o piesa de conectare puteti adapta furtunul la pompa dumneavoastra, chiar daca filetul de la pompa difera. Cu ajutorul unei piese de conectare puteti conecta doua sau mai multe furtune, astfel incat va puteti extinde raza de acoperire fara a reduce performanta.

Acest furtun nu este la fel de flexibil ca un furtun original si folosit cu regularitate va avea un grad de uzura mai mare. 


 

Sunt disponibile peste 11 marimi pentru aceasta duza. Poti folosi duza la orice pompa airless, fie ca e de la Graco, Wagner sau alt brand. 

Duza este potrivita atat pentru a pulveriza glet, cat si pentru a pulveriza materiale mai putin vascoase, in functie de dimensiunea pe care o alegi. 

Presiunea maxima de lucru este de 5000 PSI. Daca nu stiti ce varianta de duza este potrivita pentru dvs, contactati-ne cu incredere la 0724 071 111. 

Nu uita situatiile in care recomand achizitionarea acestor produse. Altfel, sugerez alegerea variantelor originale fabricate din materiale mult mai rezistente si care sunt o investitie pe termen lung. 






 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

P.S.: Daca te gandesti sa achizitionezi o pompa airless, accesorii pompa airless sau alte unelte si accesorii de zugravit, dar nu vrei sa achiti toti banii din prima, poti cumpara in rate prin intermediul TBI Pay, simplu si usor, chiar din confortul casei tale. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!