Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Supapa pentru extensia pistolului de pulverizare - de ce sa o folosesti?

Supapa pentru extensia pistolului de pulverizare - de ce sa o folosesti?

Cuprins:

1. Ce se intampla cu materialul de pulverizat atunci cand folosesti o extensie fara supapa?
2. Ce determina formarea stropilor?
3. De ce sa folosesti o supapa pentru extensia pistolului de pulverizare?

Pompa airless este un instrument profesionist pentru a acoperi diferite suprafete cu material, caracterizata de fiabilitate. De ce spun asta?

Exista numeroase accesorii pentru pompele airless care iti pot usura munca. Acest lucru se aplica si in cazul folosirii unei extensii pentru pistolul de pulverizare care te ajuta sa aplici material mai usor in zone greu accesibile, reducand gradul de oboseala. Bucura-te de rezultate optime folosind si o supapa pentru extensie.

Afla in continuare de ce iti recomand acest lucru. 

Ce se intampla cu materialul de pulverizat atunci cand folosesti o extensie fara supapa?

Pistolul de pulverizare are un sistem de functionare foarte simplu. Acesta se poate fi deschis sau inchis. Atunci cand este deschis, determina eliberarea materialului de pulverizat, care este impins spre pistol dinspre pompa cu ajutorul presiunii. 

Ei bine, atunci cand atasezi o extensie, aceasta este montata direct pe pistolul de pulverizare. Drept urmare, atunci cand inchizi pistolul de pulverizare, adica vrei sa opresti pulverizarea materialului, presiunea se micsoreaza treptat, iar inevitabil o parte din material va ramane depozitata in interiorul extensiei.

Asadar, cand vei folosi din nou pistolul de pulverizare, un nou val de material va fi impins spre pulverizare, odata cu reziduurile ramase in interiorul extensiei, ceea ce va duce la eliberarea excesiva de vapori de vopsea intre extensie si duză, cat si a stropilor.

Ce determina formarea stropilor?

Cu cat o extensie este mai lunga cu atat creste probabilitatea formarii acestor stropi. De asemenea, marimea duzei pe care o folosesti si consistenta materialului pe care il pulverizezi determina frecventa aparitiei supravopsirii. 

De ce sa folosesti o supapa pentru extensia pistolului de pulverizare?

O supapa pentru extensia pistolului de pulverizare are rol ANTI SCUIPARE. Astfel, aceasta impiedica trecerea vopselei intre extensie si duza la o anumita presiune care este setata printr-un surub de reglare care se afla in partea din spate a supapei. 



Pentru a reduce presiunea rotiti la stanga, iar pentru a creste presiunea rotiti la dreapta - conform mersului acelor de ceasornic. 

Supapa CleanShot de la Graco este ideala pentru a impiedica formarea stropilor. In plus, aceasta creeaza unghiul optim de pulverizare, cel de 90 de grade fata de suprafata, pentru a vopsi uniform si a reduce vopsirea in exces.

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Vezi supapa Graco

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!