Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Suport de duza Graco RAC X si duza 517

Suport de duza Graco RAC X si duza 517

Pentru a fi un zugrav profesionist, pe langa o tehnica de lucru corecta ai nevoie de unelte de zugravit profesionale care sa te ajute sa-ti faci treaba ca la carte. Atunci cand folosesti o pompa airless este important sa alegi accesoriile potrivite pentru aceasta. Cand vine vorba de alegerea duzei, trebuie sa ai in minte tipul de material pe care vrei sa-l pulverizezi si  tipul de suport de duza pe care il ai. Astazi, vreau sa te scap de o grija si sa-ti recomand setul de la Graco format dintr-o duza 517 si un suport de duza Rac X. 

De ce sa alegi un set Graco: Duza 517 + Suport de duza Rac X?

Este important ca duza sa se potriveasca cu suportul de duza, altfel nu vei putea sa le conectezi corespunzator. Alege acest set si vei fi sigur ca duza e potrivita pentru suportul de duza. 

Duza este cea care determina raza de pulverizare si cantitatea de vopsea eliberata. Duza 517 este potrivita pentru pulverizarea a mai multor tipuri de materiale precum:

  • Vopsele de ulei
  • Vopsele lavabile pentru interior
  • Vopsele lavabile pentru exterior
  • Vopsele pentru acoperiș
  • Amorse
  • Solutii de ignifugat 

Aceasta duza este de culoare albastra, deci este potrivita pentru lucrari industriale, de mari dimensiuni, unde scopul principal este sa acoperi o suprafata cat mai mare. 

Suportul de duza Rac X are un filet de ⅞” care se potriveste perfect cu duza 517. Presiunea maxima de lucru pentru acest set este de 250 de bari. Iti recomandam sa incerci mereu sa lucrezi la o presiune minima posibila pentru a nu suprasolicita pompa airless si pentru a diminua pierderile de vopsea. 

Presiunea recomandata este de 180-190 de bari, insa foloseste un carton si testeaza care e presiunea potrivita pentru tine pulverizand material la diferite presiuni pana cand acesta este pulverizat uniform. 

Ambele produse din set sunt de la Graco, o firma de renume in lumea airless, care ofera doar accesorii si unelte de zugravit de inalta calitate.

Duza si suportul de duza de la Graco sunt fabricate dintr-un material rezistent la abraziune, insa e important sa stii ca toate duzele se vor uza in timp. Duza si suportul de duza de la Graco sunt fabricate dintr-un material rezistent la abraziune, insa e important sa stii ca toate duzele se vor uza in timp.

Asigura-te ca duza este pastrata in conditii optime. Iti recomand sa o depozitezi intr-o Clepsidră TipClean de curatat duze pentru a-i prelungi durata de viata care asigura curatarea in profunzime a duzei dupa spalare pentru a-i prelungi durata de viata.


Ce semnifica numarul 517 de pe duza?

Prima cifra: 5 x 10 -- indica un unghi de 50 de grade pentru a pulveriza vopseaua corespunzator 

Sau, daca dorim sa aflam marimea in centimetri, inmultim 5 x 5 → raza de pulverizare este de 25 centimetri;

Urmatoarele 2 cifre, respectiv 17, reprezinta debitul, care in acest caz este de 1.17 l/min.

Noi suntem aici ca sa te ajutam!
Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.Află mai multe despre povestea Airless Consulting apăsând aici.

Vezi produsul

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!