Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Care e durata de viata a unei duze?

Care e durata de viata a unei duze?

Am primit de foarte multe ori intrebarea ”Care e durata de viata a unei duze?”. Asadar, astazi mi-am propus sa elucidez acest mister. 

Durata de viata a unei duze nu este prestabilita, nici chiar producatorul nu iti poate spune cat de frecvent vei fi nevoit sa inlocuiesti duza. Acest lucru este determinat de mai multi factori importanti pe care ti voi prezenta in acest articol. 
 


Practic durata de viata a unei duze depinde de:

  1. Materialul pe care il folosesti 

Nu toate materialele sunt la fel ca si concentratie, granulometrie, vascozitate - unele materiale iti vor uza mai tare duza decat altele.
 

  1. Presiunea cu care lucrezi 

Scopul principal in momentul in care te apuci de lucru este sa lucrezi la o presiune cat mai mica pentru a diminua pierdea de vopsea sub forma de vapori din aer, dar si pentru a uza cat mai putin duza.  

Cu cat presiunea e mai mare cu atat duza se uzeaza mai tare. 

  1. Frecventa folosirii duzei

Daca lucrezi o data pe saptamana, poate duza nu va trebui inlocuita 6 luni sau chiar un an, dar daca lucrezi in fiecare zi poate trebuie sa schimbi duza o data la doua saptamani sau o data pe luna - depinde de volumul de munca.
 

  1. Cum iti cureti duza si cum o depozitezi 

Este extrem de important sa cureti corespunzator duza dupa ce o folosesti, iar pe perioada depozitarii sa o pui intr-un loc adecvat cum ar fi Clepsidra TipClean in care exista un lichid care are dublu-rol, de a le curata si de a le pastra intr-un mediu umed.

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

 

Vezi duze

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!