Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Trafalet Anza, Purdy sau L’Outil Parfait?

Trafalet Anza, Purdy sau L’Outil Parfait?

Cuprins:

1. Trafalet Anza

2. Trafaletul Purdy

3. Trafaletul L’Outil Parfait

Ai nevoie de un trafalet de înaltă calitate și nu știi pe care să-l alegi? Noi îți recomandăm trei branduri cunoscute în lumea zugravilor profesioniști (trafalet Anza, Purdy & L’Outil Parfait) și sperăm să te ajutăm să faci alegerea potrivită pentru lucrările tale. 

Trafalet Anza 

Noi, cei de la Airless Consulting, suntem fani înrăiți ai trafaletelor de la Anza datorită mânerului ergonomic din cauciuc de care beneficiază fiecare model și al rolelor din microfibre durabile. 

Un trafalet Anza este recomandat profesioniștilor în domeniu care își doresc o unealtă de zugrăvit care să le asigure o acoperire foarte bună. Iată top 3 trafaleți Anza preferați de clienții noștri:

Trafalet maner si rola Anza 45cm

Acest trafalet este potrivit pentru a acoperi suprafețe mari, pentru vopsirea interioară a pereților și tavanelor, recomandat în special pentru texturi minime pe suprafețe netede. Poate fi folosit pentru toate tipurile de vopsele lavabile de interior.

Feedback clienți 

 

Trafalet Anza Micmex Maxi 23 cm

Cadrul acestui mâner este din aluminiu, ceea ce îi conferă o greutate ultra-ușoară care favorizează vopsirea. Trafaletul este potrivit pentru vopsirea cu vopsele lavabile de interior sau exterior. Pe suprafețele netede lasă o textură mică, iar datorită firelor mai lungi se încarcă cu vopsea mai multă astfel încât să poți acoperi o suprafață mai mare cu o singură încărcare.

Feedback Clienți

 

Set Trafalet + Rezerva Anza 10cm

Cadrul este din oțel și are o lungime de 54 de cm pentru a ajunge cu ușurință și în zonele înalte ale suprafeței de acoperit. Acest set vine la pachet cu 3 role Anza: 

  • Rolele albe sunt folosite pentru a vopsi diferite obiecte precum uși, accesorii de bucătărie, sau mobilierul care au o suprafață complet netedă.
  • Rola verde este folosită pentru a vopsi pereți și tavane, suprafețe care au deja un nivel mediu de duritate.

Recomandări 

  1. Rolele pentru suprafețe foarte netede pot fi recunoscute prin densitatea fibrelor și prin cât de scurte sunt aceste fibre.
  2. Rolele noastre roz de la Anza sunt folosite pentru a vopsi diferite suprafețe precum fațadele tencuite, fațadele din lemn, pereții unui subsol, pereții exteriori și a pereții dați cu tinci. Rolele sunt pentru suprafețe dure (aspre) și sunt recunoscute prin fibrele de mărimi mari care permit acoperirea suprafețelor dure inegale.
  3. Folosește o extensie pentru a-ți salva umerii și spatele de extenuare. Totodată, vei avea o rază mai mare de acoperire și rapiditate de acțiune. 
  4. Curăță rola după fiecare utilizare pentru a-i asigura o durată de viață cât mai lungă. 

Trafaletul Purdy

Produsele de la Purdy sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară. Așadar, trafaletul purdy mini roller system asigură o finisare remarcabilă, o distribuire excelentă a vopselei datorită capacității sale de a absorbi vopseaua. Acest trafalet este din aluminiu, durabil și ușor de utilizat.  

Trafaletul L’Outil Parfait

Trafaletul L'Outil Parfait  este ideal pentru acoperirea cu glet, fie că e vorba de glet gata mixat sau glet la sac. Mânerul din plastic are o formă ergonomică pentru a putea fi ușor de manevrat în timpul gletuirii, iar rola are o lungime de 22 cm și are un înveliș din nylon care permite încărcarea lui cu până la 1 kg de material. Se poate folosi împreună cu un prelungitor pentru a acoperi o suprafață mai mare.

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi mai multi trafaleti

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!