Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Gletuit manual sau cu o pompa airless? Care este cea mai profitabila solutie?

Gletuit manual sau cu o pompa airless? Care este cea mai profitabila solutie?

Gletuit manual sau cu o pompa airless? 

Fiecare lucrare impune o serie de nevoi in functie de caracteristicile sale. 

Astfel, inainte de a te decide daca merita sa gletuiesti manual sau merita sa gletuiesti mecanizat, este important sa analizezi ce operatiuni trebuie sa realizezi la lucrarea ta. Doar prin aceasta metoda poti sa stabilesti care este cea mai profitabila solutie pentru tine. 


Cand este recomandat sa gletuiesti manual?


Le recomand mesterilor sa aleaga sa gletuiasca manual atunci cand au zone mici si finisaje delicate de realizat. Astfel, ei au un control mai ridicat asupra rezultatului final si pot sa lucreze foarte atent la detalii. 

De exemplu, gletuirea manuala este potrivita atunci cand ai de realizat colturi sau zone greu accesibile. De asemenea, este utila pentru repararea gaurilor sau fisurilor mici. 

Poti alege sa investesti intr-un trafalet pentru glet cu ajutorul caruia sa aplici material manual. In cazul in care alegi aceasta metoda de lucru, iti recomand trafaletul pentru glet de la L’Outil Parfait. 

Iata de ce merita sa iti iei un trafalet pentru glet de la L’Outil Parfait:
  • Are maner ergonomic ceea ce inseamna ca ai confort ridicat in timp ce realizezi miscarile aplicarii gletului 
  • Ii poti atasa un prelungitor pentru a aplica glet rapid si usor in zonele inalte 
  • Poti incarca trafaletul cu pana la 1 kilogram de material ceea ce te ajuta sa acoperi o suprafata mai mare cu o singura aplicare 


Cand este recomandat sa gletuiesti mecanizat? 


O pompa airless de glet iti asigura un randament ridicat pe santier. Drept urmare, iti recomand sa gletuiesti mecanizat atunci cand realizezi proiecte de mari dimensiuni cum ar fi gletuirea unei case intergi sau a unui spatiu comercial. 

Folosind o pompa de glet, vei putea aplica gletul rapid pe suprafata pe care lucrezi si poti obtine un flux de lucru continuu. 



In plus, atunci cand alegi sa lucrezi cu o pompa profesionala, poti sa fii sigur ca efortul depus pe santieri este redus. Cei care aleg sa gletuiasca mecanizat sunt mai odihniti la sfarsitul operatiunii de aplicare a gletului.

Exista o serie de modele de pompe de glet disponibile. Acestea se diferentiaza in principal prin debitul de material eliberat pe minut. Astfel, poti alege pompe de glet pentru lucrari de tipul case si apartamente sau pentru lucrari de tipul blocuri si hale. 

Poti alege pompe de glet profesionale de la Euromair, Graco, Wagner, Bisonte, Titan

In cazul in care esti curios sa afli mai multe despre pompele de la Euromair, urmareste videoclipul de mai jos: 



Daca ai proiecte mai mari si doresti sa lucrezi mai repede si mai eficient, utilizarea unei pompe airless ar putea fi cea mai buna optiune pentru tine. In caz contrar, gletuirea manuala poate fi o solutie mai potrivita, mai ales cand te concentrezi pe repararea si finisarea detaliilor.

Daca ai nevoie de mai multe informatii din partea noastra, contacteaza-ne.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!