Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Ce masini noi lanseaza FESTOOL?

Ce masini noi lanseaza FESTOOL?

Cuprins: 
Ce masini noi lanseaza FESTOOL?
 
1. Masini de gaurit si insurubat de 12V / 18V
2. Ferastrau circular stationar cu acumulatori Symmetric Symc
3. Exoschelet EXOActiv



FESTOOL este un brand puternic cand vine vorba de masini profesionale de lucru. Acestia asculta cererile clientilor si lanseaza an de an noi produse care sa raspunda cererilor lor. Astfel, in 2023 urmeaza sa se lanseze noi produse FESTOOL, produse pe care noi le-am testat deja si despre care vrem sa iti povestim mai multe.



Ce masini noi lanseaza FESTOOL? 

1. Masini de gaurit si insurubat de 12V / 18V 

Aceste noi modele de masini de gaurit si insurubat:

  • functioneaza pe baterii - ai flexibilitate maxima in timp ce lucrezi 
  • sunt ultra usoare - au o greutate extrem de redusa ceea ce scade efortul resimtit cand le utilizezi 
  • vin in 3 variante: set, plus sau basic - astfel poti alege tipul care ti se potriveste in functie de cate accesorii Festool ai deja in trusa de scule
  • poti sa le schimbi usor capetele - ai o gramada de posibilitati pentru a inlocui bitii pe care ii folosesti 
  • forma ergonomica - usor de manevrat 



Am fost prezenti la Brasov unde reprezentatul oficial Festool din Romania ne-a spus totul despre noile masini lansate in 2023. Vizioneaza videoclipul de mai jos si afla mai multe despre aceste masini de gaurit si insurubat mici, compacte si usoare. 



2. Ferastrau circular stationar cu acumulatori Symmetric Symc 

 

Ferastrau Symmetric este solutia pentru mesterii profesionisti care au de realizat taieturi precise si simetrice. Ai eficienta maxima chiar is in locuri inguste. Practic, poti copia orice unghi si se imparte automat pe ferastrau, fara sa mai fie nevoie sa imparti singur unghiul. 



Ferastraul inovativ este prevazut cu role care permit alinierea rapida si fara efort a acestuia. In plus, functioneaza cu ajutorul unui motor EC-TEC fara perii si un sistem cu acumulator dublu (2 x 18 V) pentru o putere suficienta si un timp lung de functionare. Are si un sistem de iluminare cu LED pentru indicatorul liniilor de taiere. 

Impreuna cu un aspirator mobil, poti sa lucrezi intr-un mediu de lucru fara praf. Comutatorul si manerul sunt dispuse central - astfel, se poate lucra la fel de confortabil atat de pe partea dreapta, cat si de pe partea stanga.



3. Exoschelet EXOActiv

Cei de la FESTOOL vin cu o un produs cu totul si cu totul inovativ. Ei lanseaza primul exoschelet activ din domeniul mestesugaresc pentru lucrari deasupra capului. Exoscheletul face orice greutate de pana la 5 kilograme aproape insesizabila. 

Astfel, in cazul in care ai lucrari in care trebuie sa stai cu mainile ridicate pentru o perioada indelungata de timp, exoscheletul de la Festool iti asigura confort ridicat in tot timpul lucrarii. 



L-am testat si pot sa spun ca te simti ca un fel de iron man. Exoscheletul se regleaza in functie de inaltimea ta si functioneaza pe baterii. Ai flexibilitate de miscare ridicata si efortul simtit in timpul lucrului este redus la minim. 

 

Daca ai nevoie de mai multe informatii din partea mea, contacteaza-ma

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!