Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

De ce merita sa iti iei o scula Festool? Ai garantie ALL-INCLUSIVE.

De ce merita sa iti iei o scula Festool? Ai garantie ALL-INCLUSIVE.

Cuprins articol: 
1. De ce merita sa iti iei o scula Festool? Ai garantie ALL-INCLUSIVE.
2. Ce intra in garantia All-Inclusive? 
3. Unde va fi reparata scula ta de la Festool?
4. Cum solicit o reparatie pentru scula Festool? 
5. De ce recomandam Festool?


1. De ce merita sa iti iei o scula Festool? Ai garantie ALL-INCLUSIVE.

Sculele de la Festool au intr-adevar un pret mai ridicat, insa vin cu o serie de beneficii pentru mesterii profesionisti care aleg sa investeasca in produse premium. Toate sculele Festool au parte de garantie ALL-INCLUSIVE ceea ce inseamna 0 costuri timp de 3 ani.  Garantia All-Inclusive iti ofera siguranta ca este asigurat: impotriva furtului si a oricarei stricaciuni.
Chiar daca scapi masina ta de la Festool pe jos, stii ca vei primi o masina reparata perfect inapoi. 

 

 

Practic, nu ai parte doar de o simpla garantie, ci ai protectie impotriva costurilor.
De obicei, garantia face referire doar la vicii de produs sau la defecte de fabricatie, insa nu si in cazul celor de la Festool.

Aici orice problema ai avea cu masina ta, din orice cauza, este acoperita de garantia all-inclusive. Orice defect de utilizare sau orice accident se intampla, tu stai linistit pentru ca reparatia e gratuita. 

 

2. Ce intra in garantia All-Inclusive?

  • reparatii complete cu piese originale 

In ce cazuri? Scula ta de la Festool va fi reparata complet chiar daca stricaciunile sunt cauzate de catre tine. In plus, aceasta este asigurata chiar si in caz de furt. 

TOATE REPARATIILE SUNT COMPLET GRATUITE IN ACEASTA PERIOADA.


3. Unde va fi reparata scula ta de la Festool?

Scula ta de la Festool va fi reparata in Republica Ceha. Ceea ce inseamna ca exista un anumit timp in care produsul tau de la Festool va fi reparat. Asadar, de obicei dureaza intre 2-3 saptamani pana cand vei primi scula de la Festool ca nou-nouta. 4. Cum solicit o reparatie pentru scula Festool? 

In cazul in care scula pe care ai achizitionata de la Festool necesita service, ne poti contacta direct pe noi. Ne putem ocupa sa trimitem masinaria ta la centrul de reparatii.
 
5. De ce recomandam FESTOOL?

I. RAPID & SIMPLU

Scula ta de la Festool poate fi ridicata direct de la tine de acasa gratuit si livrata inapoi ca noua tot gratuit in cazul in care este inca in garantie. Reparatia din Cehia dureaza de obicei in jur de 24 de ore, insa depindem de canalele de comunicare si de transport pentru a scurta cat mai mult timpul in care scula ajunge din nou la tine pe santier.

II. CALITATE INALTA

Cei de la FESTOOL sunt cu adevarat profesionisti si experti in domeniu. La service-ul lor sunt angajati doar oameni care asigura un rezultat finit precis si calitativ. 

III. TESTARE COMPLETA

Scula de la Festool pe care o trimiti in service beneficiaza de o revizie completa. Astfel, poti sa fii sigur ca primesti inapoi o scula in stare perfecta de functionare. Se efectueaza si o verificare electrica de securitate si se emite un certificat in acest sens.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, contacteaza-ma. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!