Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Masina de slefuit Planex Easy vs. Planex 2

Masina de slefuit Planex Easy vs. Planex 2

Sunt sigur ca stii deja ca o lucrare cap-coada, de la pereti tencuiti la zugraviti, implica numeroase etape. Astazi vreau sa vorbim mai multe despre una dintre cele mai importante dupa parerea mea: slefuirea peretilor. Folosesti o masina de slefuit?

Daca folosesti un slefuitor electric deja sau te gandesti sa faci o astfel de achizitie, sunt sigur ca acest articol te va ajuta sa faci alegerea potrivita pentru nevoile tale. 

Iti voi prezenta doua dintre masinile de slefuit de top. 
 

Masina de slefuit Planex Easy vs. Planex 2


Ambele modele de masina de slefuit mentionate au o greutate standard de 4 kilograme si prezinta un disc de slefuit circular. 

Masina de slefuit Planex Easy 

Aceasta masina de slefuit are o dimensiune fixa, iar cu ajutorul ei poti face retusurile necesare pe tavan si pereti. Dimensiunea sa este potrivita pentru lucrari care nu presupun camere foarte inalte, insa poti oricand folosi o scara daca vrei sa o folosesti si in cazul lucrarilor care prezinta pereti mai inalti. 

Planex Easy este o masina de slefuit cu o miscare de rotatie circulara si prezinta o perie cu ajutorul careia vei putea curata fara probleme praful acumulat pe marginile dispozitivului. 

In plus, prezinta un sistem de extragere a prafului in timpul utilizarii direct prin gaurile de absorbtie prezente pe slefuitor. 

Aceasta masina de slefuit este livrata intr-o sacosa care-i asigura protectie pe timpul depozitarii si mutarii de la o lucrare la alta. 

Masina de slefuit Planex 2

Planex 2 vine la pachet cu o extensie de 700 de grame, cu ajutorul carora poti regla dimensiunea masinii de slefuit. Astfel, vei putea slefui mai usor chiar si o camera cu pereti inalti. Poti atasa pana la 2 extensii, in functie de lucrare si necesitatile pe care le ai. 

Miscarea de rotatie orbitala aleatorie asigura obtinerea unor suprafete fine si a rezultatelor de inalta calitate, din prima. In plus, Planex 2 prezinta o lumina led incorporata in dispozitivul de slefuire care te ajuta sa monitorizezi finisajul in timp ce slefuiesti.

Acest slefuitor este livrat intr-o carcasa din plastic, compacta, datorita posibilitatii de a deasambla masina de slefuit. Prin urmare, ocupa un spatiu mai redus pentru depozitare. 

Pe scurt, iata caracteristicile fiecarui model de slefuitor


Planex Easy

  • Dimensiune fixa
  • Miscare circulara 
  • Usor de folosit pentru slefuirea marginilor 

Planex 2 

  • Dimensiune ajustabila 
  • Potrivit si pentru glet si pentru vopsea
  • Lumina led incorporata
  • Miscare orbitala aleatorie



Vezi mai multe detalii tehnice despre masina de slefuit Planex 2 - click aici. 

Fiecare lucrare presupune folosirea unor unelte de top care sa te ajute sa-ti faci treaba mai repede, fara sa-ti afectezi performanta, ci din contra, sa obtii rezultate demne de invidiat. 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111
 

Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

 

P.S.: Daca te gandesti sa achizitionezi o pompa airless, accesorii pompa airless sau alte unelte si accesorii de zugravi, dar nu vrei sa achiti toti banii din prima, poti cumpara in rate prin intermediul TBI Pay, simplu si usor, chiar din confortul casei tale. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!