Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Care e cea mai populara pompa airless?

Care e cea mai populara pompa airless?

Cuprins:

1. Cum aleg o pompa airless?
2. Care e cea mai populara pompa airless?

Inainte de a-ti raspunde la intrebarea ”Care e cea mai populara pompa airless?”, vreau sa-ti spun de ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa-ti usurezi munca si sa livrezi acelasi rezultat profesionist la fiecare lucrare, intr-un timp mult mai scurt.

Cum aleg o pompa airless?

 

Fiecare pompa airless are o capacitate diferita. Drept urmare, un prim pas spre a-ti alege o pompa airless este sa preconizezi, pe termen lung, marimea lucrarilor tale si frecventa acestora.

Pe Airless Consulting, am impartit pompele airless in trei categorii in functie de dimensiunea suprafetelor de acoperit:

 

Dupa ce ai stabilit acest lucru, este important sa determini ce fel de materiale vei pulveriza cel mai des. Exista materiale mai vascoase, mai fluide, cu particule mecanice, altele au granulatie.

Astfel, trebuie sa stii ce tip de material vei pulveriza pentru a putea alege corespunzator o pompa care sa aiba capacitatea de a pulveriza acel material.

De exemplu, o pompa cu membrana nu va putea niciodata sa pulverizeze glet, intrucat ea este conceputa pentru a pulveriza doar materiale cu o vascozitate mult mai scazuta, cum ar fi vopselele.

In schimb, o pompa cu piston este o alegere potrivita daca vrei sa pulverizezi gleturi si materiale cu o vascozitate mai ridicata.

Exista si pompe cu snec
 

Care e cea mai populara pompa airless?

 

Am primit de multe ori aceasta intrebare, insa desi urmatoarea pompa despre care iti voi vorbi este intr-adevar foarte populara, exista posibilitatea ca acel model sa nu fie potrivit pentru lucrarile tale.

Airless Consulting recomanda pompa Graco GX21.

Aceasta pompa este potrivita pentru proiecte de dimensiuni mici, cum ar fi casele si apartamentele.

Un alt beneficiu adus de aceasta pompa este usurinta de intretinere. Fiecare piesa consumabila poate fi inlocuita chiar pe santier, fara sa ai nevoie de ore pierdute la service sau cunostinte tehnice aprofundate.

Pompa Graco GX21 este o pompa pe piston, cu debitul de 1,8 l/minut ceea ce ii ofera capacitatea de a pulveriza diferite tipuri de materiale pornind de la lacuri si pana la solutii de ignifugat.

Atunci cand alegi pompa Graco GX21 de pe Airless Consulting, la livrare primesti si:

  • 1 x furtun de 15 metri
  • 1 x pistol
  • 1 x suport de duza
  • 2 x duza de pulverizare FFLP 517 si FFLP310
 

 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber. Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi pompa Graco GX21

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!