Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompa de Zugravit cu Lavabila

Afiseaza: 1-32 din 90 produse

 Filtre
Cuprins:

1. De ce sunt foarte eficiente pompele de zugravit cu lavabila?
2. Cum functioneaza acestea?
3. Cand este recomandat sa achizitonam o astfel de pompa?
4. Pentru cine sunt acestea recomandate ?
5. Cum se utilizeaza acestea in mod corect?
6. Cum se face intretinerea in mod corect?
7. Ce greseli trebuie sa evitam atunci cand utilizam o pompa pentru zugravit cu lavabila ?
8. Recomandarile noastre

Foloseste o pompa profesionala de zugravit cu lavabila pe santier si obtine rezultate calitative rapid.

O astfel de pompa te ajuta sa adopti o noua metoda de lucru, mult mai eficienta, care iti creste nivelul de productivitate si precizia cu care aplici material.


De ce sunt foarte eficiente pompele de zugravit cu lavabila?


Aceasta este foarte eficienta pe santier pentru ca iti ofera un flux de lucru continuu si o pulverizare uniforma a fiecarui strat de material pe care il aplici.

Astfel, materialul este fie extras dintr-o galeata, fie introdus intr-o cuva, in functie de modelul pe care il alegi.

Debitul eliberat pe minut ofera posibilitatea acoperirii unei suprafete foarte mari, intr-un timp foarte scurt.

Drept urmare, randamentul obtinut pe santier este ridicat.


Cum functioneaza acestea?


Pompa profesionala de zugravit functioneaza ”fara aer”, prin intermediul presiunii create de sistemul de pompare.

Exista trei tipuri de pompe airless diferentiate de modalitatea prin care se creeaza presiunea necesara pulverizarii: pompe pe piston

Pompele pe piston permit pulverizarea unei arii mai largi de materiale, de vascozitati diferite pana la un nivel mediu de granulatie.

pompe pe membrana

Pompele pe membrana sunt folosite pentru aplicarea materialelor care au o vascozitate redusa.

pompe pe snec

Pompele pe snec sunt recomandate celor care vor sa pulverizezi materiale cu o vascozitate ridicata si o granulatie mare.

Presiunea creata va impinge materialul spre pistolul de pulverizare cu ajutorul caruia controlezi aplicarea.


Cand este recomandat sa achizitonam o astfel de pompa?


Decizia de a achizitiona o astfel de pompa este recomandata celor ca isi doresc sa obtina o aplicare a materialului fina, uniforma si rapida.

Alegerea unui model se face dupa ce mesterul stie care este dimensiunea lucrarilor pe care le realizeaza si ce tip de material va aplica cel mai frecvent.


Pentru cine sunt acestea recomandate ?


Chiar si pentru persoanele care realizeaza lucrari de tipul DIY pentru propria locuinta, exista modele care sa raspunda nevoilor lor.

Fiecare mester profesionist care vrea sa reduca timpul dedicat unei lucrari, fara sa reduca perfomanta, ar trebui sa aleaga o astfel de pompa.


Cum se utilizeaza acestea in mod corect?


Utilizarea corecta a unei pompe profesionale de zugravit se face respectand cativa pasi simpli:

- Pulverizarea trebuie sa se realizeze de la o distanta de 25-30 de cm. fata de perete sau tavan
- Viteza cu care este miscat pistolul de pulverizare trebuie sa fie una constanta pentru a nu aparea diferente majore intre diferite zone ale peretelui/tavanului
- Pistolul de pulverizare trebuie sa formeze un unghi de 90 de grade cu suprafata pe care aplici material
- Vopseaua trebuie diluata corespunzator pentru a obtine o pulverizare uniforma
- Presiunea se regleaza la cea mai mica valoare care asigura o raza de pulverizare uniforma si pentru a reduce gradul de uzura, in timp, al pompei airless


Cum se face intretinerea in mod corect?


Pompa de zugravit pentru lavabila se intretine cu ajutorul unor produse profesionale care ii prelungesc durata de viata.

Astfel, inainte de a depozita pompa este recomandata utilizarea unui lichid de intretinere care sa faciliteze refolosirea acesteia.

Lichidul de intretinere se introduce in sistemul de pompare prin absorbtie, la fel ca si in cazul pulverizarii cu material. In momentul in care lichidul iese pe retur, se opreste pompa.

Inainte de a pune din nou in functiune pompa , se colecteaza lichidul intr-un recipient, lichid care poate fi la randul lui refolosit din nou.

Duzele, dupa ce sunt foarte bine curatate cu apa, se introduc intr-o clepsidra TipClean care le mentine intr-un mediu umed si le reduce gradul de uzura.

Cel mai important este ca inainte sa folosesti produsele de intretinere, sa cureti pompa in profunzime si sa elimini toate urmele de material ramase in urma unei lucrari.

Aceasta se curata cu apa in exterior si in interior. Poti folosi o bila spongioasa pentru interiorul furtunului care ajuta la curatarea materialului ramas.

Lichid de intretinere, depozitare pentru pompe airlessClepsidra TipClean de curatat duze 200mlBila spongioasa curatare furtune 30 ø


 


Ce greseli trebuie sa evitam atunci cand utilizam o pompa pentru zugravit cu lavabila ?


Aceasta  are piese consumabile care nu trebuie folosite odata ce si-au atins pragul de uzura. Acestea trebuie inlocuite pentru a nu te confrunta cu infundarea frecventa a pompei.

Astfel, recomandam ca in trusa de scule a oricarui mester profesionist care foloseste pe santier o pompa airless sa existe filtre de schimb pentru pistolul de pulverizare si duze.


In cazul in care alegi sa lucrezi in continuare cu piesele care s-au uzat, risti sa te confrunti si cu un nivel mai ridicat de vapori in aer si sa contribui la deteriorarea prematura a intregii pompe care nu mai poate functiona la capacitate maxima.


Recomandarile noastre


Recomandam fiecarui mester profesionist sa utilizeze un echipament de zugravit adecvat format dintr-o salopeta refolosita, confortabila si care ofera protectia necesara, si o masca de protectie antivapori 3M care impiedica inhalarea substantelor daunatoare.


In plus, pentru un efort si mai scazut, se poate folosi un set de extensii care sa permita aplicarea cu usurinta a materialului pe peretii inalti si tavan.


Dupa aplicarea materialului cu o pompa profesionala de zugravit cu lavabila, in cazul in care se doreste obtinerea unui aspect al peretilor de ”coaja de portocala”, se recomanda setul complet Anza care contine un trafalet de 45 de cm, o galeata profesionala Anza si un prelungitor reglabil de 115-197 cm.

Trafalet maner si rola Anza 45cmGaleata Anza profesionala vopsea 25 L
 Prelungitor Anza Elite 115-197

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!