Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Lichid de intretinere pentru pompa airless

Lichid de intretinere pentru pompa airless

Chiar am nevoie de un lichid de intretinere pentru pompa airless? Raspunsul meu este categoric DA daca iti doresti ca pompa ta airless sa functioneze cat mai mult fara probleme. 

Din punctul meu de vedere cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand achizitionezi o pompa airless este sa o cureti corespunzator. Astfel, durata de viata a pompei va creste si NU vei suporta cheltuieli aditionale care ar fi putut fi evitate. 

De multe ori am intalnit cazuri in care pompele airless erau inglobate in material intarit. Iata cateva dintre acestea:


 

Pe langa faptul ca trebuie sa o cureti la exterior, pompa trebuie curatata si in sistemul interior de pompare. Prima oara cu apa. In loc sa extragi material pentru pulverizare, vei extrage apa care va inlatura marile particule de vopsea ramase in conduita pompei airless.
 

Lichid de intretinere pentru pompa airless

 

Pentru o curatare in profunzime se foloseste apa, dar si pentru a proteja pompa impotriva coroziunii iti recomand sa alegi un lichid de intretinere de la Wagner.

Amesteca lichidul de curatare Wagner cu apa in proportie de 1:30, adica la un litru de apa adauga 30 ml de lichid. Apoi, la fel ca inainte, aspira amestecul pana cand iese pe retur. Apoi, lasa pompa cu lichidul inauntru.

In momentul in care vrei sa refolosesti pompa, poti pulveriza intr-un recipient lichidul de intretinere pentru a-l folosi si urmatoarea data cand treci prin acest proces si vrei sa depozitezi pompa.

Poti reutiliza mixul dintre lichidul de curatare si apa de mai multe ori. Prin urmare, 1 litru de lichid ar trebui sa-ti ajunga foarte mult timp. 

Chiar daca lichidul de curatare si intretinere este de la Wagner, acesta poate fi folosit pentru orice tip de pompa airless, indiferent de la ce firma este. 

Dupa cum probabil stii, achizitionarea unei pompe airless este o investitie. Iti vei scoate foarte rapid banii pe care ii platesti, insa ca sa nu fi nevoit sa ai cheltuieli mari la service, trebuie sa ai grija de pompa airless. Curata duza, filtrele si sistemul de pompare dupa fiecare utilizare, inlocuieste piesele consumabile la timp si te asigur ca nu vei arunca cu banii pe fereastra. 

SFAT

Daca ai o pompa pe piston, foloseste un ulei pentru acesta. Aplici doar 2-3 picaturi inainte de fiecare utilizare. 

Duza poate fi protejata 100% cu ajutorul unei clepsidre TipClean care contine un lichid special creat pentru duze. Introduci duzele in recipient, il intorci pentru a intra in contact cu lichidul, iar apoi acesta va actiona. Va proteja duzele si le va mentine intr-un mediu umed care le va prelungi durata de viata. 

Vezi toate 3 produsele in acest kit - click aici.



 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111
 

Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!