Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompa Euromair Minijet 120

Pompa Euromair Minijet 120

Cuprins:

1. De ce sa folosesti o pompa airless?
2. Pompa Euromair Minijet 120

Acest blog este dedicat celor care au lucrari de glet si care vor sa lucreze mai repede pe santier. In acelasi timp garantez ca veti obtine rezultate de calitate. Dintre pompele mele preferate de glet, astazi vreau sa va vorbesc despre POMPA EUROMAIR MINIJET 120. 
 

De ce sa folosesti o pompa airless?

Iti spun principalul motiv pentru care eu folosesc o pompa airless. SALVEZ TIMP, iar timpul inseamna bani, deci practic imi maresc sansele de castig. Pun accent pe calitate si rapiditate, iar o pompa airless mi le ofera pe amandoua. 

Timpul pe care il salvez din realizarea unei lucrari il aloc altei lucrari. Intr-o luna reusesc sa fac mult mai multe lucrari, la standarde inalte, cu mai putin efort. 

In cazul in care te ocupi de etapa de gletuit a unei lucrari, cu ajutorul unei pompe de glet cu un malaxor pe langa beneficiile deja mentionate, ai si un om in plus la lucru. Practic, cel care se ocupa de prepararea gletului la sac (cel mai folosit la noi in tara) nu va trebuie sa amestece constant gletul. 


Am patit sa fie volumul de munca atat de mare incat cel care prepara gletul nu facea fata sa amestece atatia saci cat reuseam noi sa pulverizam cu pompa de glet. Nu cred ca-ti doresti sa ai o echipa care sa stea si sa astepte in loc sa poata sa-si faca treaba. 

Eu unul sigur nu. Motiv pentru care am ales sa vad malaxorul si pompa de glet ca pe o investitie. Folosindu-le fac mai multi bani, nu mai am timpi morti la lucru si am rezultate de nota 10.

Am testat mai multe pompe de glet. Aceasta se alege in functie de dimensiunea lucrarilor tale. 

Pompa Euromair Minijet 120 

Dintre toate, sa-ti spun in detaliu care sunt motivele pentru care recomand aceasta pompa si in ce conditii e potrivita pentru tine. 



  1. Este o pompa profesionala de la Euromair care beneficiaza de o garantie extinsa 

Alegi o pompa de la Euromair si te poti bucura de o garantie extinsa pe GRATIS timp de 1, 2 sau 3 ani in functie de modelul pe care il alegi. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular online in maxim 4 saptamani de la achizitionare. 

Apasa aici pentru mai multe informatii. 
 

  1. Pe langa glet, poti pulveriza cu usurinta si alte materiale cu o vascozitate ridicata

Cu toate ca trebuie sa stii ca nicio pompa nu va putea sa pulverizeze toate materialele la capacitate maxima si ca fiecare pompa airless este construita specific pentru aplicarea unuia singur, cu pompa Euromair Minijet 120 poti pulveriza si tencuieli decorative, materiale bituminoase, adezivi. 
 

  1. Este ideala pentru cei care au parte de lucrari mari

Avand un debit de 6 litri pe minut, aceasta pompa de glet este potrivita pentru o echipa de zugravi de 10-12 persoane cu un volum de munca mare. Pentru mai multe detalii tehnice, apasa aici si vezi pagina de produs

Noi suntem aici ca sa te ajutam!

Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Afla mai multe despre povestea Airless Consulting. 

Vezi pompe de glet

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!