Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Top 3 pensule pe care le folosesti la orice lucrare

Top 3 pensule pe care le folosesti la orice lucrare

Detaliile fac diferenta. Fiecare lucrare are nevoie de retusuri pentru a te asigura ca vei obtine un rezultat de calitate. In trusa mea cu scule pentru zugravi profesionisti am mereu unelte care sa imi vina in ajutor. Pana acum v-am povestit de slefuitorul circular de la Hyde cu ajutorul caruia ma asigur ca fiecare perete este uniform, iar astazi vreau sa-ti spun care sunt din punctul meu de vedere top 3 pensule de care ai nevoie. 

Top 3 pensule 

1.Pensula Anza Pro 

Pensula Anza Pro are o perie sintetica de 35/50, manerul este din lemn de mesteacan si prezinta un inel din inox pentru a o putea agata cu usurinta. 

Poti folosi aceasta pensula pentru vopsirea usilor sau a altor elemente de tamplarie, dar si pentru a vopsi colturile peretilor. 

Peria sintetica de care beneficiaza aceasta pensula favorizeaza aplicarea materialului datorita puterii de absorbtie eficienta a vopselei. Cu ajutorul acesteia, culoarea vopselei se imprima fara a-si pierde din opacitate. 

Forma unghiulara a pensulei Anza Pro ofera o precizie ridicata in timpul folosirii care asigura o vopsire facila. 


2.Pensula Radiator PERFECT

Pensula Radiator PERECT este putin mai speciala fiind o pensula nghiulara. Peria este realizata din fibre naturale, iar are latimea ei este de 50/25 cm. 

Manerul este indoit, trasatura care ofera ajutor in vopsirea a diferitelor colturi. Pensula este folosita pentru a acoperi cu vopsea zone greu accesibile.

3.Pensula Anza Elite Pro 

Pensula Anza Elite Pro prezinta o perie sintetica si are trei marimi disponibile: 100, 125 sau 150 mm. 

Peria pensulei este foarte moale fiind ideala pentru suprafete netede. Manerul este din lemn de mesteacan, iar suportul de perii este din otel inoxidabil.

Folosesc aceasta pensula pentru a vopsi usi, cadrele ferestrelor si a tuturor suprafetelor care necesita un finisaj neted. 

Pentru toate pensulele mentionate, curatarea vopselei se realizeaza usor si rapid folosind acelasi diluant/ solvent utilizat si la prepararea vopselei/lacului. 

De ce aleg pensule Anza?

 

Anza este un brand de calitate, iar fiecare pensula pe care o aleg imi asigura rezultate de calitate, fara urme pe perete si fara riscul de a pierde peri de la prima aplicare. Cu ajutorul pensulelor de la Anza reusesc sa aplic mai multa vopsea dintr-o singura miscare si imi ofera precizie. 

Pentru a testa calitatea unei pensule, poti incerca sa tragi usor de perii acesteia pentru a te asigura ca acestia nu se desprind usor, iar apoi poti sa incerci sa treci mana prin perie. Daca perii revin cu usurinta la forma initiala, stii ca ai in mana o pensula buna. 

Spune-mi in comentarii care sunt pensulele tale preferate si care sunt factorii de decizie atunci cand le alegi. 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!
Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.


  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.Afla mai multe despre povestea Airless Consulting apasand aici.

Vezi mai multe pensule

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!