Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Service Pompe Airless

Service Pompe Airless

Cuprins:

1. De ce apar defectiuni la o pompa airless?
2. Cum poti curata pompa airless eficient?
3. Lipsa utilizarii produselor de intretinere pentru pompa airless

Reparatii Pompe Zugravit / Gletuit

Airless Consulting inseamna mai mult decat produse profesionale de zugravit. Noi, toti cei care facem parte din aceasta echipa, suntem pasionati de ceea ce facem si suntem alaturi de fiecare client in parte. Incepand de la consultanta gratuita pentru a face cele mai bune alegeri si pana la partea de service pompe airless pentru repararea defectiunilor care pot aparea. 

De ce apar defectiuni la o pompa airless?

Exista mai multi factori care pot afecta functionalitatea unei pompe airless. Eu am descoperit acesti factori pe propria piele, m-as fi bucurat sa fi aflat dinainte cum sa evit aparitia problemelor, insa acum tu ai sansa asta. Iata lista lucrurilor care te pot aduce la service cu pompa ta airless:

Curatarea necorespunzatoare

Aceasta este motivul cel mai des intalnit din cauza caruia pompa airless nu mai functioneaza. Materialul pe care il pulverizezi va forma reziduri in interiorul pompei care se vor acumula in timp si vor impiedica trecerea unei noi cantitati de material pe care iti doresti sa-l pulverizezi. 

Cum poti curata pompa airless eficient?

 

Foloseste bile spongioase care absorb materialul ramas in interiorul furtunului atasat pompei airless. 


Curata atat filtrul pompei airless, cat si filtrul din interiorul pistolului de pulverizare

  • Pompa airless


In cazul unei pompe airless de vopsit, introdu filtrul de absorbtie cu care extragi in mod normal materialul intr-o galeata cu apa.

In cazul unei pompe airless de glet, introdu in cuva unde introduceai gletul, apa. Apa va trece prin intreg circuitul de pulverizare si va curata materialul ramas in urma utilizarii pompei. 

Nu uita ca o pompa airless are piese consumabile, acestea vor trebui inlocuite periodic, insa poti prelungi durata lor de viata si sa indepartezi aceste cheltuieli prin intretinerea corecta a pompei.

Astfel, trecem la urmatorul motiv care cauzeaza probleme pompei. 

Lipsa utilizarii produselor de intretinere pentru pompa airless

In primul rand trebuie sa stii care sunt principalele componente consumabile ale unei pompe airless. Durata de viata a acestora poate fi prelungita prin folosirea unor produse de intretinere care sa diminueze gradul lor de uzura. 


Introdu duza sau duzele pe care le folosesti intr-o Clepsidra TipClean care te ajuta sa le mentii intr-un mediu umed care duce la eliminarea rezidurilor de materiale ramase in urma pulverizarii. 


Daca ai o pompa pe piston poti sa reduci coroziunea acestuia. Introdu cate 3 picuri de ulei piston EasyGlide inainte de fiecare utilizare a pompei. Acesta va facilita miscarea realizata de piston pentru a crea presiunea necesara pulverizarii. 

  • Sistemul de pompare


Intre lucrari, vei fi nevoit sa depozitezi pompa. Foloseste un lichid de intretinere de la Wagner. Acesta te asigura ca pompa airless va fi gata de lucru pentru urmatoarea zi pe santier. 

Afla mai multe despre lichidul de intretinere si cum il trebuie sa il folosesti.

  • Bila este blocata


De multe ori, tot din cauza materialului ramas in interiorul pompei in ruma pulverizarii, bila care permite pulverizarea materialului se blocheaza. De cele mai multe ori, poti remedia aceasta problema si singur. Exista si cazuri in care ai nevoie de un service. 

  • Garniturile sunt uzate
  • Supapa de intrare & iesire trebuie schimbata


Vezi aici care sunt motivele pentru care pompa airless nu mai functioneaza si cum poti actiona.
 

Noi suntem aici pentru a-ți veni în ajutor!

 

Daca nu reusesti sa rezolvi problema singur sau daca nu ai timpul necesar pentru a te ocupa de acest lucru, contacteaza-ne la 0724 071 111. 

Noi ne ocupam si de repararea pompelor airless si cautam mereu cele mai bune solutii pentru tine. Apropo, daca ai achizitionat pompa airless de pe Airless Consulting, beneficiezi de manopera GRATUITA pe timpul garantiei, vei plati doar piesele de schimb necesare. 

Pentru orice alte întrebări, Airless Consulting îți stă la dispoziție. Nu ezita să ne contactezi.

  • Lasă-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Sună-ne la numărul de telefon 0724 071 111

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!