Transport gratuit la comenzi de peste 700 lei pentru plata cu cardul sau OP!

Pompe airless de glet: Euromair JetMix 100 vs. Graco T-MAX 657

Pompe airless de glet: Euromair JetMix 100 vs. Graco T-MAX 657

Cuprins:

1. De ce prefer pompa euromair JetMix 100 + MixPro 70?
2. Cum pregatesti gletul?

Inainte de a-ti spune care e diferenta dintre cele doua pompe airless de glet: Euromair JetMix si pompa Graco T-MAX, este bine sa stii ca ambele sunt folosite pentru a pulveriza glet. La noi in tara, cele mai folosite gleturi sunt cele la sac. Asta inseamna ca va trebui sa te ocupi tu de pregatirea materialului pentru a-l putea pulveriza cu pompa de zugrăvit, adica va trebui sa-l malaxezi.

Fix acum vine diferenata majora dintre cele doua tipuri de pompe airless de glet: malaxarea gletului. 

Pompa Euromair JetMix 100 are malaxare integrata, pe cand pompa Graco T-MAX presupune malaxarea manuala a gletului. 

De ce prefer pompa euromair JetMix 100 + MixPro 70? 

  • Obtin la fiecare malaxare exact aceeasi consistenta. Acest lucru diminueaza riscul aparitiei unei reactii intre gletul vechi si gletul nou care sa determine intarirea lui prematura. Reduci riscul de a ti se bloca pompa airless.
  • Am un om in plus la lucru. Nu va mai fi nevoie de cineva care sa pregateasca constant material. Amandoi stim cat de mult conteaza la o lucrare o pereche de maini in plus.
  • Salvez timp. Uneori ai timp morti atunci cand malaxezi manual gletul. Volumul de munca poate fi uneori atat de mare incat cel care pregateste gletul sa nu faca fata. 

 

Afla avantajele si dezavantajele folosirii unui malaxor Euromair 70, citind articolul de aici.

Pompa Euromair JetMix + MixPro 70 este pompa ideala pentru cei care au lucrari mari si lucreaza cu glet. 

Pompa Graco T-MAX 657 este o pompa care prezinta cuva unde vei introduce gletul care va fi ulterior preluat si trimis spre pulverizare.

Cum pregatesti gletul?

  1. Adauga cantitatea de apa necesara pentru malaxarea unui sac de glet, de obicei cam 10 litri de apa, plus / minus
  2. Malaxeaza materialul corect si complet folosind fie mixerul manual Collomix salveaza timp si este extrem de eficient, fie paleta de amestecare pentru glet Collomix KR 140 X 590 mm
  3. Curata cuva in permanenta, in timp ce gletuiesti 

Afla tot ce trebuie sa stii despre o pompa de la T-MAX aici

Orice pompa de glet ai alege, in functie de bugetul si dimensiunea lucrarilor tale, trebuie sa acorzi o mare importanta procesului de curatare si intretinere ale acesteia. 

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

  1. Inlatura materialul care a ramas in galeria de admisie
  2. Inlatura duza si suportul acesteia, seteaza pompa pentru a aspira apa si astfel, reziduurile de material din pompa si furtun vor fi eliminate
  3. Curatati pulverizatorul cu apa.
  4. Curata filtrul de admisie tot cu apa, dezasambleaza-l si periaza-l.
  5. Curata suportul de duza si duza.

Pentru pompa JETMIX, care este o pompa cu snec iti recomand ca atunci cand depozitezi pompa mai mult timp, snecul sa fie plasat intr-un lichid special, astfel incat atunci cand pornesti pompa snecul sa nu se intepeneasca.

Pentru pompa Graco, care este o pompa pe piston it recomand kitul de intretinere care contine un ulei de ungere pentru piston, o clepsidra pentru duze si un lichid de intretinere.

Inainte de fiecare utilizare a pompei, unge pistonul cu uleiul corespunzator. Astfel, aceasta si garniturile nu se vor uza prematur.

Lichidul de intretinere se dilueaza cu apa si se foloseste doar atunci cand pompa airless este deja curatata. Daca nu mai folositi pompa chiar si doar o saptamana, injectati acest lichid in pompa pana este scos pe retur, apoi opriti pompa.

Atunci cand veti reutiliza pompa, puteti colecta lichidul si sa il refolositi. Astfel, un litru de lichid de intretinere va putea fi folosit foarte mult timp.

Exista multe tipuri de pompe airless, fiecare avand capacitati diferite si fiind potrivite pentru a pulveriza unul sau mai multe tipuri de materiale.

Afla aici cum sa alegi o pompa de glet potrivita pentru tine. 

Noi suntem aici ca sa te ajutam!
Pentru orice alte intrebari, Airless Consulting iti sta la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

  • Lasa-ne un mesaj pe Facebook
  • Scrie-ne un comentariu mai jos
  • Suna-ne la numarul de telefon 0724 071 111

 

P.S: Pompele airless te ajuta sa fii un profesionist in domeniul tau. Vei realiza mai multe lucrari, vei avea mai mult profit si te vei bucura de mai mult timp liber.

Afla mai multe despre povestea Airless Consulting apasand 
aici.

Vezi mai multe pompe de glet

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!